Jump to content

[B-ZONE BATTLE] - MSiLevy Vs Adrian28

.Levy.
 Share

Recommended Posts

• Numele meu : MSiLevy
  • Numele celui provocat : Adrian28
  • Tema luptei :

Snack_Shau_S_-_ULTRA_PACK_173.png

• Dimensiuni ( maxima/ minima ): 440x250 px.
  • Deadline time posting :  48 de ore.

@Cristina

Edited by MSiLevy

Votez lucrarea cu numarul 2, c4d-uri bine incadrate pe render, lucrarea prezinta un aspect mult mai placut fata de prima lucrare, un text pe masura lucrarii, de asemenea un background bine ales, in legatura cu prima lucrare, nu prea vad cu ce ar ajuta acele shape-uri, textul este ok putem zice, dar iarasi, renderul nu da bine la ochi, culorile sunt sterse.

Votez lucrarea a doua, imi place cum a reusit sa schimbe culoarea render-ului in asa fel incat sa il integreze cu backgroundul. Renderul este foarte bine incadrat de acele c4d-uri, textul este ok si acel brush se potriveste cu aceasta tema. 

Votez prima lucare. Amândouă lucrările sunt foarte bune, însă toate lucrările render pe care le-am văzut sunt asemănătoare cu a doua lucrare, cu c4d-uri și tot așa, iar prima lucrare este ceva mai diferit, ce nu vezi mereu, este lucrată foarte bine, cu grijă și foarte clean. Culoriile de asemenea îmi plac foarte mult la prima lucrare, și se observă că este lucrată mai mult și mai bine, arată ca o lucrare profesionistă.

V1 era pefecta daca nu avea acel text si facea o colorizare render-ului, totusi, o semnatura clean, simpla si foarte finuta.

imo V2 e prea banala, C4D-ul nu e integrat bine cu background-ul, si nu render-ul imi sare in ochi prima data, ci c4d-ul, ceea ce nu e prea ok.

votez v1

Edited by champagnepapi

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.