maria deny Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 buna...incerc sa gasesc si eu un film pe care l.am vazut acum 2 luni.Era un film spaniol cu o tipa care aborda barbati dupa care ii jefuia pana intr.un moment cand i se spune ca trebuie sa agate un alt tip care era pe punctul de a se casatori insa intr.un final se indragosteste de el...tipul fusese un foat pilot de raliuri dar avusese un accident,ceva de genul...va rog un raspuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 3 hours ago, maria deny said: buna...incerc sa gasesc si eu un film pe care l.am vazut acum 2 luni.Era un film spaniol cu o tipa care aborda barbati dupa care ii jefuia pana intr.un moment cand i se spune ca trebuie sa agate un alt tip care era pe punctul de a se casatori insa intr.un final se indragosteste de el...tipul fusese un foat pilot de raliuri dar avusese un accident,ceva de genul...va rog un raspuns Serios? Ti se pare ca aici e sediul google? Ai un model de respectat, topic total aiurea, topic inchis. Cine mai posteaza dupa mine primeste avertisment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maria deny Posted June 28, 2017 Author Share Posted June 28, 2017 Parca despre asta era vorba!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 44 minutes ago, maria deny said: Parca despre asta era vorba!!! Nu despre asta este aceasta sectiune :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.