Jump to content

Portofoliu Ioan

IonutOny
 Share

Recommended Posts

Am urmat cateva tutoriale pentru avatar, de blur, sharpent, border si multe altele si am reusit sa ma perfectionez cu mult.

Ce parere aveti? Cand dati pe prima pagina, iar apoi pe aceasta?

CHECK:

tortz.png.cf92273d58c48ab31552980d53a4627c.pngyoionutz.png.510c8ca5918740b59b6fc6cdfce7983f.pngbestas.png.a03de78007da0c863caf074896dc23db.pngandrew.png.7df164db1b71d98c440adbb3d4d97718.png

AA.png.cb61f19659efbfd4a6bd68205e59cc1b.png

+

Ioanbest.png.d7140a007fbf2f783eee7793248856f8.pngasfa.gif.0ae374cea7e798c14e21afa8a8353ceb.gif

Edited by IonutOny

Pentru inceput eu zic ca este destul de bine, dar totusi mai ai de lucrat la blur, text, redimensionare si altele. Incearca sa privesti mai multe tutoriale si sigur va iesi ceva mai bun.

Esti la inceput, deci nu am de ce sa te cert ca ai pus textul cu 1 pixel mai la stanga.

Daca vrei sa te perfectionezi si sa inveti photoshop, nu face numai avatare.Incearca logo-uri, editari, manipulari, etc.Daca vrei doar sa ajuti la categoria photoshop, atunci perfectioneaza-ti skill-ul acesta.

Pentru ce am vazut la tine in portofoliu am sa-ti comentez urmatoarele:

1.Foloseste un font care sa se imbine ok cu imaginea.

-Uite un exemplu de cum sa NU fie: Y4pLX8l.png 

(ambele imagini sunt luate din portofoliul meu)

-Uite un exemplu de cum SA fie:      OVG43pQ.png

2.Imbina culorile astfel incat sa de frumos la ochi.

-Exemplu poza asta: LEET.png  Verdele acela putea sa fie inlocuit cu un portocaliu.

3.Evita sa pui textul in colturi sau la jumatate.Tot in poza de la punctul 2, textul putea sa fie redimensionat si pus un pic mai sus cu un Outer Glow.

4.Fii creativ! Dupa parerea mea, dac anu esti creativ esti degeaba in photoshop.Daca nu stii sa gasesti acel ceva de care are nevoie imaginea sfaturile mele sunt degeaba, la fel si ale altora.

-GIF-ul asta imi place mult, e chiar frumos, iar culorile folosite face retina sa aiba erectie: lorddgift.gif.00814e6194583250d0f1f709e6b6d3a9.gif Insa D-urile alea doua te-au incurcat.Puteai fii mai creativ daca ultimul D il puneai de alta      culoare.Un alb, rosu sau albastru.

Nu sunt eu designer sau fotograf, insa ti-am spus ceva care cred (personal) ca ti-ar prinde bine.daca altcineva mai profesionist spune altceva, uita de comentariul meu :)

Bafta!

• Beyond locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.