IonutOny Posted July 23, 2017 Author Share Posted July 23, 2017 (edited) NEW: ..... Edited July 23, 2017 by IonutOny Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutOny Posted July 24, 2017 Author Share Posted July 24, 2017 (edited) NEW: Edited July 24, 2017 by IonutOny Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutOny Posted July 25, 2017 Author Share Posted July 25, 2017 (edited) Am urmat cateva tutoriale pentru avatar, de blur, sharpent, border si multe altele si am reusit sa ma perfectionez cu mult. Ce parere aveti? Cand dati pe prima pagina, iar apoi pe aceasta? CHECK: + Edited July 25, 2017 by IonutOny Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutOny Posted July 25, 2017 Author Share Posted July 25, 2017 Nou!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted July 25, 2017 Share Posted July 25, 2017 Pentru inceput eu zic ca este destul de bine, dar totusi mai ai de lucrat la blur, text, redimensionare si altele. Incearca sa privesti mai multe tutoriale si sigur va iesi ceva mai bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutOny Posted July 25, 2017 Author Share Posted July 25, 2017 @ToVarasu Adrian Am inteles! Am sa mai urmaresc cateva tutoriale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutOny Posted July 26, 2017 Author Share Posted July 26, 2017 Something new: Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutOny Posted July 27, 2017 Author Share Posted July 27, 2017 NEW! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariusCDPPI Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Esti la inceput, deci nu am de ce sa te cert ca ai pus textul cu 1 pixel mai la stanga. Daca vrei sa te perfectionezi si sa inveti photoshop, nu face numai avatare.Incearca logo-uri, editari, manipulari, etc.Daca vrei doar sa ajuti la categoria photoshop, atunci perfectioneaza-ti skill-ul acesta. Pentru ce am vazut la tine in portofoliu am sa-ti comentez urmatoarele: 1.Foloseste un font care sa se imbine ok cu imaginea. -Uite un exemplu de cum sa NU fie: (ambele imagini sunt luate din portofoliul meu) -Uite un exemplu de cum SA fie: 2.Imbina culorile astfel incat sa de frumos la ochi. -Exemplu poza asta: Verdele acela putea sa fie inlocuit cu un portocaliu. 3.Evita sa pui textul in colturi sau la jumatate.Tot in poza de la punctul 2, textul putea sa fie redimensionat si pus un pic mai sus cu un Outer Glow. 4.Fii creativ! Dupa parerea mea, dac anu esti creativ esti degeaba in photoshop.Daca nu stii sa gasesti acel ceva de care are nevoie imaginea sfaturile mele sunt degeaba, la fel si ale altora. -GIF-ul asta imi place mult, e chiar frumos, iar culorile folosite face retina sa aiba erectie: Insa D-urile alea doua te-au incurcat.Puteai fii mai creativ daca ultimul D il puneai de alta culoare.Un alb, rosu sau albastru. Nu sunt eu designer sau fotograf, insa ti-am spus ceva care cred (personal) ca ti-ar prinde bine.daca altcineva mai profesionist spune altceva, uita de comentariul meu Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutOny Posted July 28, 2017 Author Share Posted July 28, 2017 @se7en dupa cum am mentionat si in portofoliu, am urmat la un momentdat niste tutoriale de blur/text/gif etc dar mersi de sfat, o sa tin cont de parerea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlorinPlays Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Mai ai de lucrat cu fontul, dar sunt ok, poti lasa o parere la portofoliul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beyond Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Topic mai vechi de 2 saptamani. Daca vrei redeschiderea topicului trimite un PM unui Designer. Topic Closed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts