GoLd eXe Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, mi-am bagat un Hud.txd, il introduc in folderu Models unde am jocu instalat si când intru in joc imi face o tinta alba si patrata de ce oare?Screenshot (în caz că este necesar): nu e cazul. Alte precizări: deci eu am bagat un hud.txd de la RAZEN.RT l-am bagat in folderu corect si când intru in joc imi arata tinta alba nush de ce am incercat si cu hud-ul cel vechi si imi functiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Stefan. Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 E din cauza hud-ului, incearca sa il stergi si sa il bagi din nou daca tot nu merge incearca sa bagi alt hud dar nu peste cel actual adica il stergi pe cel care il ai deja si il bagi pe cel nou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 2 hours ago, R0adSILENT said: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, mi-am bagat un Hud.txd, il introduc in folderu Models unde am jocu instalat si când intru in joc imi face o tinta alba si patrata de ce oare?Screenshot (în caz că este necesar): nu e cazul. Alte precizări: deci eu am bagat un hud.txd de la RAZEN.RT l-am bagat in folderu corect si când intru in joc imi arata tinta alba nush de ce am incercat si cu hud-ul cel vechi si imi functiona. Asa este tinta la acel hud, o poti modific singur, uite un tutorial: Site-ul cu tinte: http://www.sebzsamp.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariusCristi Posted July 27, 2017 Share Posted July 27, 2017 On 12.07.2017 at 0:11 PM, R0adSILENT said: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut, mi-am bagat un Hud.txd, il introduc in folderu Models unde am jocu instalat si când intru in joc imi face o tinta alba si patrata de ce oare?Screenshot (în caz că este necesar): nu e cazul. Alte precizări: deci eu am bagat un hud.txd de la RAZEN.RT l-am bagat in folderu corect si când intru in joc imi arata tinta alba nush de ce am incercat si cu hud-ul cel vechi si imi functiona. Sigur nu ai vreun mod in cleo numit "Crosshair.cs" ? Mie in 2015 asa mi s-a intamplat, dar l-am reparat stergand acel fisier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoLd eXe Posted July 27, 2017 Author Share Posted July 27, 2017 Ba da, am avut am sters accel mod si am bagat o tinta noua apoi când intru in game sa o testez imi apare una alba patrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.