RobertoMVz Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand vreau sa intru in sa:mp imi da crash si mi se sterge samp.exe din GTA si asa face mereu..trebuie sa ii dau reinstall de fiecare data si e enervant..ce trebuie sa fac?Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca este necesar. Alte precizări: Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario.PUNISHER Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Dezactivați anti virusul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 1 hour ago, Smile said: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Cand vreau sa intru in sa:mp imi da crash si mi se sterge samp.exe din GTA si asa face mereu..trebuie sa ii dau reinstall de fiecare data si e enervant..ce trebuie sa fac?Screenshot (în caz că este necesar): Nu cred ca este necesar. Alte precizări: Multumesc. Dezinstaleaza samp si gta, restart la PC, reinstaleaza jocul si ai grija ce moduri folosesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.