Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Recomandare PC


Recommended Posts

  1. Care este bugetul maxim în care vrei să te încadrezi? 4000 RON
  2. Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.):  /
  3. Configuraţia trebuie să aibă monitor inclus? Dacă nu, ce rezoluţie maximă are monitorul pe care-l deţii și cu ce intrări este prevăzut (VGA, DVI, HDMI, DP) eventual dacă intenţionezi să-l schimbi în viitor cu ceva mai mare (Full HD sau peste)? Nu, mi-am ales deja unul (http://www.pcgarage.ro/monitoare-led/samsung/gaming-c24fg70fqu-quantum-dot-curbat-235-inch-1-ms-black-freesync-144hz/), puteti vedea acolo intrarile.
  4. Ai nevoie şi de periferice (tastatură, mouse, mousepad, boxe, căşti etc.)? Am nevoie de un mouse.
  5. La ce vrei să foloseşti sistemul? Dacă lucrezi în special cu programe specifice de editare foto/video sau profesionale, te rog spune-ne cum se numesc. Gaming.
  6. Ce titluri de jocuri veti juca, in caz ca este de Gaming? Cele mai noi, PU:BG; GTA V, CS:GO, Arma 3, PayDay 2, Euro Truck Simulator 2, etc.
  7. Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: Da.
  8. Vrei să faci overclocking sau nu te pasionează? (Dacă nu ştii ce-i aia overclocking, cel mai probabil nu vrei să faci) Da, vreau sa fac.
  9. Când intenţionezi să faci achiziţia? (se va menționa data sau un număr de zile): Dupa ce primesc un comentariu bun.
  10. În cazul în care achiziţionezi un sistem complet, doreşti şi asamblarea lui? Da.
  11. Alte precizari: Mersi.
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Beizadeaua Risky said:

Monitorul intra in bugetul 4000 lei sau acei 4000 de lei sunt doar pentru pc? Ps: Eu as merge pe un monitor de la Zowie.

Bugetul de 4000 RON este doar pentru PC-ul in sine, monitorul il iau separat. Am mers pe acest monitor deoarece am vazut mai multe recomandari pe forumul PC Garage, acesta fiind curbat si asa oferand o experienta mai buna.

Link to comment
Share on other sites

@T4L Complex http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2785866/ Nu ti-am pus ssd pentru ca depasea bugetul iar mouse-ul te las pe tine sa ti-l alegi (fiecare cu gusturile lui, no?). Ti-am pus si un cablu display port pentru monitor. 

1 hour ago, T4L Complex said:

Am mers pe acest monitor deoarece am vazut mai multe recomandari pe forumul PC Garage, acesta fiind curbat si asa oferand o experienta mai buna.

Hm, din ce-am citit eu despre monitoarele curbate cica-s mai obositoare decat cele normale. 

Link to comment
Share on other sites

eu sincer nu mi-as cumpara un PC acuma. n-as da aproape 17 milioane pe un gtx 1060 de 6gb. inainte sa fie nebunia asta cu minatul, aveai o optiune de la zotac. http://www.pcgarage.ro/placi-video/zotac/geforce-gtx-1060-mini-6gb-ddr5-192-bit/

de exemplu placa asta era candva in jur de 14 milioane. 

 

oricum...wishlist-ul lui risky e foarte bun. eu in schimb as lua placa video de pe emag. https://www.emag.ro/placa-video-msi-geforcer-6gb-gddr5-192-bit-gtx-1060-gaming-x-6g/pd/D7QHT2BBM/ mai economisesti bani..mai ales daca ai un showroom eMag in orasul tau. poti alege s-o ridici tu din showroom si mai salvezi banii de pe transport. 

Link to comment
Share on other sites

@harambe oricum nu mi-am propus sa iau componentele de pe PCGarage, mai bine caut sa vad unde sunt mai ieftine ca stiu deja ce scheme fac ei, odata costa mai mult, odata mai putin si la promotii tot pretul ramane mai inalt decat trebuia de fapt sa fie. inainte gaseai gtx 1060 6gb la fucking 1.2 milioane, dar pula mea frate, incearca si astia sa scoata cat mai mult profit. daca zici asa despre wishlist-ul lui, il voi lua in considerare. mersi

 

@Beizadeaua Risky acum fie ce-o fi, nu stiu ce sa zic, daca eu am citit de bine despre monitoarele de tip curbate atunci probabil pe alea o sa ma axez, insa ar putea fi o greseala stiind ca poti sa gasesti monitor de 144hz la -300 ron, in fine. poate daca o sa ma razgandesc o sa ma axez pe alt tip de carcasa, cea pe care mi-ai ales-o tu nu mi se pare prea faina, totusi mersi. e ok ca n-ai inclus ssd ca oricum am si eu unul de la samsung de 250 gb, eu zic ca se misca destul de repede. cat despre mouse, ai avea o recomandare specifica? am mana putin mai mica si nu pot sa ma decid pe care sa-l achizitionez, tot timpul mi-e frica sa fie prea mare pentru mana mea si sa nu pot sa-l dau inapoi. oricum mersi de wishlist, o sa vad daca mai schimb ceva la el.

Link to comment
Share on other sites

  • Vlad locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.