VenomSeeKa Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut , am si eu o problema care e cam enervanta. De cateva zile am probleme cu kmf-ul , adica nu imi arata cat damage dau , in schimb imi arata cat iau. Nu prea stiu cum sa rezolv problema asta , am schimbat timecyc-ul , tot.....dar nu merge, o parere va rog? Screenshot (în caz că este necesar): Daca e nevoie , pun , dar cred ca nu. Alte precizări:Sper ca aveti solutii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Hayden Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Ai modificat coordonatele din KMF sau aceasta problema a aparut fara sa-i faci nimic? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 1 hour ago, VenomSeeKa said: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut , am si eu o problema care e cam enervanta. De cateva zile am probleme cu kmf-ul , adica nu imi arata cat damage dau , in schimb imi arata cat iau. Nu prea stiu cum sa rezolv problema asta , am schimbat timecyc-ul , tot.....dar nu merge, o parere va rog? Screenshot (în caz că este necesar): Daca e nevoie , pun , dar cred ca nu. Alte precizări:Sper ca aveti solutii. Descarcă din nou KMF 0.3.7 a lui Rasta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.