Jump to content

AtySs Creations

piK
 Share

Recommended Posts

Bravo, m-am uitat la toate cele 3 paginii, si ultimele 3 sunt cele mai bune ale tale creatii.

Niste sfaturi :

- La ultimul sig acele 2 texturi rosi nu trebuiau puse, au stricat toata lucrarea, mai bine o lasai simpla.

- La text, incearca sa folosesti font-uri date din PS ca Arial, pe culoarea alb,negru ai sa vezi ca o sa iasa mai bine.

- Cauta sa stapanesti bine smudge, flow-ul, depthul.

Bravo, m-am uitat la toate cele 3 paginii, si ultimele 3 sunt cele mai bune ale tale creatii.

Niste sfaturi :

- La ultimul sig acele 2 texturi rosi nu trebuiau puse, au stricat toata lucrarea, mai bine o lasai simpla.

- La text, incearca sa folosesti font-uri date din PS ca Arial, pe culoarea alb,negru ai sa vezi ca o sa iasa mai bine.

- Cauta sa stapanesti bine smudge, flow-ul, depthul.

@Multumesc Stephan pentru Sfat.

@Joe , te rog lasa-ma , aceea lucrare a fost facuta de la cereri , te rog termina cu +1 in Topicul meu, multumesc.

Edited by ATySs

AtysS...intelege nimeni nu-ti vrea raul....asculta-ma lasa pentru o perioada textul.

Daca vrei imi dai Tw si iti arat cum sa-l pui mai bine,

Succes pe viitor!

Edited by LeooN

LeooN mai bine ai invata tu sa integrezi un text, decat sa inveti pe alti... ;)

AtySs, cum ti-a zis si Stephan, mai bine numai puneai acele 2 texturi, daca vrei totusi sa le pui, selecteaza optinuea : Screen , oricum eu zic ca arata mai bine fara ele.

Nu stii ca vorbesti ba,lasa-te :-J

ON: E slaba rau,mai incepator de atat nu poti fi.

Am sa cer Wanr Up pentru tine:

1.Jigniri

2.Arogant,e foarte bine e la inceput,nu te mai crede Dumenezeu pe pamant.

Edited by LeooN

Nu stii ca vorbesti ba,lasa-te :-J

ON: E slaba rau,mai incepator de atat nu poti fi.

Ei , mai usor cu off topicul .. te-am rugat sa nu mai postezi in Topicul meu cu creatii . Data viitoare cer warn-up.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.