Jump to content

Valiza cu banii !

FiestaZero

Recommended Posts

Eu propun ca toti palyeri care au la ei peste 1 mil e $ sa aibe o geanta in mana si daca este omort va pierde geanta... si o va putea lua cineva si asa bodyguarzi isi au rostu asa ... mor imi ia 250 USD care e faza.... de ce sa mai am banka ? :) Si politia sa isi faca treaba sa patruleaze sa nu mai traga in lume asa aiurea.... wanted aiurea si avocatu ca coste mai putin 50k.... nu 1 mil... sunteti exagerti in multe puncte de prinvinta...

Daca topicul cu propuneri e inchis, de ce faci topicuri noi si aiurea??

Dar tu iti dai seama ce se intampla daca unu are la el de exemplu 50 de milioane sau mai mult si vine un civil de level 1 si il omoara???Iti dai seama ce s-ar intampla??Sunt CONTRA acestei propuneri. Si oricum nimeni nu este de acord

Eu propun ca toti palyeri care au la ei peste 1 mil e $ sa aibe o geanta in mana si daca este omort va pierde geanta... si o va putea lua cineva si asa bodyguarzi isi au rostu asa ... mor imi ia 250 USD care e faza.... de ce sa mai am banka ? :) Si politia sa isi faca treaba sa patruleaze sa nu mai traga in lume asa aiurea.... wanted aiurea si avocatu ca coste mai putin 50k.... nu 1 mil... sunteti exagerti in multe puncte de prinvinta...

stii ceva cand ai sa stai si tu 10 ore online sa poti da un accept pentru un avocat atunci sa zici ca e prea scump si apropo daca ar fi 50 un avocat...nu si-ar mai avea rostu inchisorile

Tu suferi de o boala grava sau nu stii cum sa faci bani si te-ai gandit sa omori pe cineva de level mare sa ii iei toti banii?Doamne frate lasa-te de SA-MP.DE TOT.

poi asta e ... faza o data ce ai banii ai si sa iti platesti bodyguarzi si bodyguarzi pote sa ia valiza in locul tau ar face mult mai intersanta sluja de bodyguard.... Si Cu inchioarea .... nush ma gadem ca loywer sa dea niste argumte ca sa scoata omu de acolo care sa fie adevarate... , si este posibil .. aia cu genta... o iei o tii la tine te omoara ..... si dupa iti apare pe harta unde iti e geanta timp de 5 minute :) am vazut pe un server... si + ca e doar o propunere nu o luati ca atare... si sincer e a 4 zii cand joc samp am terminat gta san andreeas akum 5 ani... parca ! Eu doar vin cu propuneri pentru ca vad ca incercati sa facei cant mai reallife jocu

Member No.: 7.388

Se vede ca e nou,a incercat si el sa vina cu o idee care lui i s-a parut buna,hai sa fim seriosi.Nu mai sariti asa cu gura sa se lase de samp sau ca are o boala grava,putin respect va rog :| .

stii ceva cand ai sa stai si tu 10 ore online sa poti da un accept pentru un avocat atunci sa zici ca e prea scump si apropo daca ar fi 50 un avocat...nu si-ar mai avea rostu inchisorile

Exact.

Member No.: 7.388

Se vede ca e nou,a incercat si el sa vina cu o idee care lui i s-a parut buna,hai sa fim seriosi.Nu mai sariti asa cu gura sa se lase de samp sau ca are o boala grava,putin respect va rog :| .

Daca alceva nu stiu,ce sa le faci?Numai sa critice,critici,critici si iar critici,rar se mai face un post in care sa se explice frumos ce si cum.

Momentan topicul ,,Propuneri pentru server'' este inchis,deci nu se mai ia in considerare nici o propunere,cand acel topic va fi deschis,te rog sa iti reanilizezi ideea,sa o modifici putin,dupa ce prinzi oleaca de experienta pe serverul nostru si sa o postezi,dar cand acel topic va fi deschis. :) Succes.

Topic Closed.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.