BIS aka OldNab Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 O descriere a filmului: Puzzle mortal IV (titlu original: Saw IV) este un film de groază americano-canadian din 2007 regizat de Darren Lynn Bousman. În rolurile principale joacă actorii Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Patterson, Betsy Russell și Lyriq Bent. Trailer: Poze: Părere personală: Saw rămâne Saw, în ciuda haterilor care spun că filmele au scăzut de la unul la celălalt. Nu este adevărat! Saw a rămas la aceeaşi calitate. Cea mai interesantă serie de filme de groază. Sursa: Recenzie personală + Wikipedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodstar Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Mi-au placut toate mai putin ultimul, super stupid si super dezamagitor. Nu am foarte mari sperante pentru Jigsaw, dar totusi sper sa fie mai apropiat de Saw I decat de Saw 3D, arata ok din trailer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIS aka OldNab Posted September 8, 2017 Author Share Posted September 8, 2017 @woodstare adevărat că ultimul e niţel tras de păr, dar mie tot mi-a plăcut. Am terminat toată seria într-o săptămână şi am jucat şi jocul, aşa de mult mi-a plăcut ideea filmului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts