Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Aplicaţia Google Drive pentru PC va fi retrasă


SQ NoTe
 Share

Recommended Posts

Imagine similară

Google a decis oprirea suportului tehnic pentru aplicaţia Drive, în versiunile pentru PC şi Mac, urmând ca funcţionalitatea acesteia să înceteze definitiv.

 

Desigur, serviciul de stocare cloud asigurat de Google nu va dispărea, compania regândind doar modul în care funcţionalitatea acestuia este pusă la dispoziţia utilizatorilor.

 

Deşi a fost înlocuită de alternativa mai modernă numită Backup and Sync, aplicaţia Google Drive continuă să funcţioneze pe dispozitivele unde este deja instalată. În încercarea de a urgenta trecerea la noua alternativă, Google va trimite utilizatorilor mesaje de avertizare. Afişate începând cu luna octombrie, acestea for informa despre iminenta oprire a suportului tehnic începând cu data de 11 decembrie. Funcţionalitatea aplicaţiei va fi oprită definitiv începând cu data de 12 martie 2018.

 

Alături de Backup and Sync, Google a introdus şi alternativa Drive File Streamer, adresată utilizatorilor din mediul de afaceri. Aceasta permite accesarea la cerere a fişierelor păstrate în contul Google Drive, de la orice PC, fără pierde tipul sincronizând pe hard disk întreaga colecţie de fişiere.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.