Madalin AM Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: în câte fps merge cs go și samp pe un laptop ce are Intel Celeron 4GB ram?Screenshot (în caz că este necesar): - Alte precizări: ofer +5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibilini Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Ce placa video? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted September 14, 2017 Author Share Posted September 14, 2017 25 minutes ago, TibiSfhw said: Ce placa video? https://m.emag.ro/laptop-hp-250-g5-cu-procesor-intelr-celeronr-dual-core-n3060-pana-la-2-48-ghz-15-6-4gb-500gb-dvd-rw-intelr-hd-grapichs-400-free-dos-black-w4m67ea/pd/DRKQB7BBM/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
itsBiscu Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 60FPS+ daca inchizi toate chestiile care ocupa multa memorie si pe LOW toate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibilini Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Samp-ul o sa iti mearga ok, csgo mai mult de 30-35 Nu cred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted September 14, 2017 Author Share Posted September 14, 2017 Mulți împart păreri și de asta nu știu pe cine să cred mai aștept, mulțumesc frumos oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 2 hours ago, Madalin AM said: Mulți împart păreri și de asta nu știu pe cine să cred mai aștept, mulțumesc frumos oricum. Am i7, 8GB Ram, placa video 2 GB AMD dedicată (nu integrata) si imi merge abia cu 80-100 fps-uri la setări medium (din cauza placii video), la ce specificații are ala abia 30 la low. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3l3t3r Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 2 hours ago, Madalin AM said: https://m.emag.ro/laptop-hp-250-g5-cu-procesor-intelr-celeronr-dual-core-n3060-pana-la-2-48-ghz-15-6-4gb-500gb-dvd-rw-intelr-hd-grapichs-400-free-dos-black-w4m67ea/pd/DRKQB7BBM/ Nu te joci pe ala CS GO, decat daca ai relatii la clanuri mafiote si-l ameninti. mai asteapta si iti iei ceva mai bun... nu-l lua pentru CS GO, serios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISKY Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Paaaaai, dacă ești o persoana calma și vrei sa vezi care-ti sunt limitele, ti-l recomand din tot sufletul. In schimb, dacă vrei sa te joci și de ce nu sa mai paricipi la un warnight, sau ceva, n-ai nici o șansa sa faci ceva. Din acest video îți poți face o părere de performanțele respectivului laptop : Totuși, e posibil sa ai cu 10/15 fps mai mult pe laptopul care l-ai ales tu, dar tot nu te poți juca :/. Per total, nu se merita sa dai banii pe ass ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 8 hours ago, Heisenberg said: Am i7, 8GB Ram, placa video 2 GB AMD dedicată (nu integrata) si imi merge abia cu 80-100 fps-uri la setări medium (din cauza placii video), la ce specificații are ala abia 30 la low. Am i3 și îmi merge în 120 i3 generația a 3-a 8 hours ago, d3l3t3r said: Nu te joci pe ala CS GO, decat daca ai relatii la clanuri mafiote si-l ameninti. mai asteapta si iti iei ceva mai bun... nu-l lua pentru CS GO, serios... Poți să te joci dar nu așa de bine. Nu îl iau pt gaming ci pentru facultate. 7 hours ago, Beizadeaua Risky said: Paaaaai, dacă ești o persoana calma și vrei sa vezi care-ti sunt limitele, ti-l recomand din tot sufletul. In schimb, dacă vrei sa te joci și de ce nu sa mai paricipi la un warnight, sau ceva, n-ai nici o șansa sa faci ceva. Din acest video îți poți face o părere de performanțele respectivului laptop : Totuși, e posibil sa ai cu 10/15 fps mai mult pe laptopul care l-ai ales tu, dar tot nu te poți juca :/. Per total, nu se merita sa dai banii pe ass ceva. O să mă uit, mersi frumos. Mai aștept 2-3 răspunsuri și gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3l3t3r Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 3 hours ago, Madalin AM said: Am i3 și îmi merge în 120 i3 generația a 3-a Poți să te joci dar nu așa de bine. Nu îl iau pt gaming ci pentru facultate. O să mă uit, mersi frumos. Mai aștept 2-3 răspunsuri și gata. Nu, n-ai inteles. Daca nu ai peste 60fpsuri, mai bine nu mai joci... Esti in dezavantaj fata de ceilalti, eu mi-am cumparat PCu doar pentru ca aveam un laptop cu i3 si dedicata, dar nu facea fata in CS GO... Iti si zic de acum ce o sa se intample, in primul rand displayul este foarte prost si o sa ai probleme in ai vedea pe ceilalti, eu te pot ajuta cu launch settings, video settings, etc. dar mai mult de 30-35 FPS nu o sa scoti si e super naspa, dupa ce ca o sa se miste prost, o sa se mai si blocheze. Eu zic sa faci un efort, macar pana aici: https://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-amd-quad-core-a8-7410-2-20ghz-15-6-4gb-500gb-dvd-rw-amd-radeon-r5-free-dos-chocolate-black-x540ya-xx146d/pd/DSMR07BBM/ Sunt 350 de lei in plus si ii platesti o singura data, dupa care stai lejer, stiu ca ai cheltuit mult cu admitere, iti trebuie cazare, sunt multe de platit si am fost in situatia ta, DAR - mai bine mai astepta niiiitel si ia asta poti sa te bagi la impartit de pliante sau ceva si sa-ti castigi singur diferenta. (gen nu mai vrei sa-ti pui parintii sa te ajute si vrei sa faci si tu ceva pentru el, nu-ti cunosc situatia) Oricum... Si dupa ce ti-l iei pe asta, 60FPS o sa ai tot pe setari very low si rezolutie mica... Fa-ti un serviciu singur si nu lua fara dedicata ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted September 15, 2017 Author Share Posted September 15, 2017 55 minutes ago, d3l3t3r said: Nu, n-ai inteles. Daca nu ai peste 60fpsuri, mai bine nu mai joci... Esti in dezavantaj fata de ceilalti, eu mi-am cumparat PCu doar pentru ca aveam un laptop cu i3 si dedicata, dar nu facea fata in CS GO... Iti si zic de acum ce o sa se intample, in primul rand displayul este foarte prost si o sa ai probleme in ai vedea pe ceilalti, eu te pot ajuta cu launch settings, video settings, etc. dar mai mult de 30-35 FPS nu o sa scoti si e super naspa, dupa ce ca o sa se miste prost, o sa se mai si blocheze. Eu zic sa faci un efort, macar pana aici: https://www.emag.ro/laptop-asus-cu-procesor-amd-quad-core-a8-7410-2-20ghz-15-6-4gb-500gb-dvd-rw-amd-radeon-r5-free-dos-chocolate-black-x540ya-xx146d/pd/DSMR07BBM/ Sunt 350 de lei in plus si ii platesti o singura data, dupa care stai lejer, stiu ca ai cheltuit mult cu admitere, iti trebuie cazare, sunt multe de platit si am fost in situatia ta, DAR - mai bine mai astepta niiiitel si ia asta poti sa te bagi la impartit de pliante sau ceva si sa-ti castigi singur diferenta. (gen nu mai vrei sa-ti pui parintii sa te ajute si vrei sa faci si tu ceva pentru el, nu-ti cunosc situatia) Oricum... Si dupa ce ti-l iei pe asta, 60FPS o sa ai tot pe setari very low si rezolutie mica... Fa-ti un serviciu singur si nu lua fara dedicata ! Mersi mult de ajutor. Se poate închide, toți ați primit + și o să văd cine ia 5. Mulțumesc încă o dată! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Topic închis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKREGELE Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Vreo 60 fps Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 1 hour ago, ZoRoPUNCT said: Vreo 60 fps Acest topic este închis, nu mai posta aiurea sau esti sancționat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.