Jump to content

[B-ZONE BATTLE] Crissu vs EduardLFC

Crissu
 Share

Recommended Posts

V2!

• Dreptul votului se acordă celui care aduce un argument stabil, dacă se vor găsi voturi drept exemplu „aleg v1” - „aleg v2” vor fi ANULATE
Edited by EduardLFC
Vot neargumentat.

v1, este o lucrare buna pot zice, o redimensionare corecta avand in vedere ca este pe formatul 150x300, borderul ales este unul potrivit, iar textul este unul care se potriveste cu stockul si da foarte bine in ansamblu.

v2, nu stirca daca mai adaugai ceva sharpen sau stiu eu, daca schimbai acel border care strica toata imaginea, si acea linie de la textul secundar,

In final, votez cu v1.

Votez V1. Arată mai ok la text și la border. La V2 ai folosit acel dreptunghi peste textul secundar care se îmbină cu border-ul și mie una, nu-mi place. 

În rest, nu pot spune că ambele lucrări sunt strălucite, dar sunt ok. Succes amândurora!

Ambele au bordere urate, al doilea cel putin e hidos. Textul de la prima lucrare e mai ok decat la al doilea, atat cel secundar cat si cel principal. Prima lucrare e prea blurata in timp ce a doua a folosit atat sharpen cat trebuia. 

Lucrari extrem de asemanatoare, dar o sa merg cu prima lucrare doar pentru simplul fapt ca borderul de la a doua a stricat totul pentru mine. 

Edited by woodstar

Aleg v2

Pro: Textul şi blur-ul mi se par mai ok. Contra: Nu înţeleg cum a fost aplicată acea bordură.. face un efect neplăcut ochiului.

În cazul primei poze, nu-mi place cum a fost aplicat textul pricipal (ca efect), iar poza a devenit neclară.

• LEWA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.