FiestaZero Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 TOTI CARE SUNTETI ACUZATI DEGEABA , LINCENTE LUATE DEGEABA LA ORA 19-20 IN FATA LA DEPARTAMENT POLICE PROTEST JOS ABUZU DE PUTERE !!!@@@ LASATI TIPICUL ON ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edypiitbool Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Sunt de acord cu tine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLv3rStaR Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 OMFG ! topic inutil , crezi ca rezolvi ceva cu asta?? iti spun eu , nu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stepf Richter Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Tu vrei defapt...Sa dispara departamentele. Crezi ca cineva ti-a suspendat licenta de drive fara sa faci nimic, ba chiar tu te plimbai PE JOS si a venit Agentul PD X si ti-a dat /take la licenta? Nu cred. Acuzati aiurea? Sa stii, ca daca tu, tragi, lovesti excesiv pe cineva, omori, calci etc este normal, ca daca un polititst este prin preajma sa-ti dea wanted. Asa toti ar face DM in prostie..pentru ca ce daca? Nu stau la jail..nu nimic. Care abuz de putere? Abuz de putere denumesti tu "datul de wanted"? Nu e abuz deloc. Asta e "meseria" politistilor. Sa dea wanted/ sa aresteze. Bafta pe viitor. Topic facut aiurea. Din cate stiu au fost N-spe mii de "revolte-anti-cop". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 deci cum am zis si ieri dau copy paste Dau dovada de cretinism infantil , fratilor din moment ce voi mergeti pe contrasant e si logic ca astia va iau carnetele mai ciumpalacilor mai deontologilor puteti sa plangeti in pumn sa ii dea pe toti afara voi ati uitat in ce tara traiti ? Va aduc eu aminte traim in Romania aici daca se revolta o tara intreaga pe parlamentari ii doare in cot de toti si de tot dapoi intr-un simplu joc ce vreti ? Sa fiti voi copi ? Sa va dea zeci de mii de dolari despagubire ca astia v-au luat carnetu pe drept ? si ca va dau amenzi ? pai daca voi sunteti cretini noi ce sa va facem nu ai sa vezi niciodata pe unu de level 12 13 + ca sa se revolte se trezesc 3-4 civili pe care nu prea ii duce capu sa faca revolta si li se mai alatura niste cretinei care mananca acelasi rahat deodata fratilor voi ce nu intelegi e doar un simplu joc hello trezirea ROGER ROGER mai e cineva acolo ? terra catre samp hello , prietene voi sunteti sanatosi la cap ? atat va intreb sunteti sanatosi ? voi altceva in afara de a manca la ...cu polonicul si de a face dm aiurea voi ce altceva stiti ? PS : lasati prostiile astea ca nu va asculta nici dracu si introceti-va la joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Cine e deacord ca Fiesta , nu are o legatura cu jocul , sa zica eu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Suferi ? Sau de ce ai deschis topicul ? Eu ti-am spus clar : Invata sa joci samp mai intai , CITESTE REGULAMENTELE PD , FBI , NG , DEOARECE AU REGULAMENTE DIFERITE , apoi gandeste-te inainte sa protestezi si sa te plangi de politisti. In cazul tau , chiar tu cu gura ta ai spus-o ca ai mers pe contra-sens mai putin de 1 minut. Conteaza cate minute ? Faza este ca ai mers ... Nu mai fa atata tam-tam pe forum si pe server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.