Jump to content

Problema placa video

Recommended Posts

Salutare!

Am o problema cu placa video . Este un Radeon X600 (256 MB RAM). Deci: deschid pc-ul ma conectez la internet si intru in SAMP. Stau 30 minute MAXIM apoi se blocheaza si se inegreste ecranul pentru 10-15 secunde, si se schimba rezolutia automat la 800 by 600 pixels (shortcut-urile sunt uriase).Dupa aceasta problema nu merge nici macar un film nici macar jocurile de pe miniclip, iar pc-ul merge infect. Precizez ca placa este nou nouta, luata de le un depozit de calculatoare din Bacau.

Astept raspunsuri!

O zi/seara placuta!

Placa video sar putea sa nu se incalzeasca daca , calculatorul este mai vechi . Incearca sa pui un cooler la placa video daca nu are . Daca nu sar putea ca procesoru sa nu o accepte ! Daca e alceva nu stiu .

Poate sa nu fie bun driver-ul? (Nu imi intra in ATI cataclyst center). Daca da, poti sa imi gasescti un driver pentru placa mea? ( ATI X600/8D256DTPE - asta scrie pe placa ) . Multumesc frumos de ajutor.

E clar ca ceva la placa video sigur e bulit. Asigura-te ca esti cu driverele la zi (in special pt. placa video) , si daca tot nu merge, lasa inca un reply.

PS : Daca nu gresesc, NU EXISTA site`ul www.ati.com, ATI apartine de AMD, de fapt cred ca e un produs AMD, deci va trebui sa cauti ultimul driver pe www.amd.com . Si inca ceva, sa nu faci greseala sa iei un driver care nu e compatibil cu placa ta video, nu vei rezolva nimic si iti vei face probleme si mai mari.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.