Jump to content

NOS

Stava

Recommended Posts

Nick : Stava
Server : RPG3.B-Zone.ro
Descriere : Incerc de o saptamana sa scot NOS de pe Infernusul meu, deoarece de curand am intrat in National Guard, asadar dupa cum scrie in regulament nu avem voie cu NOS respectiv Hydraulice la masina pe care o conducem... Am incercat de nenumarate ori sa scot NOS de pe masina,  trebuie sa mentionez ca in diferite moduri... Dintre care unul va este prezentat in videoclipul de mai jos. Va rog sa imi dati o idee sau un admin ce poate face ceva sa ma ajute.
Multumesc pentru timpul acordat!

Screenshot(s)/Video :  

Cred ca l-au blocat din cauza melodiilor de pe fundal, voi face alt video.

Am incercat si asta frate, am incercat aproape totul cred si nici o sansa... Intr-o saptamana am pierdut 300k cu prostia asta...
Am scos tot tuningul zicand ca o sa-l folosesc asa stock, dar dupa ce explodeaza sau daca dau un relog apare la loc....
Am incercat si cu alti prieteni prin trade sa incerce sa ii scoata nos si nu a mers... Apoi i-a scos tot tuningul si la fel dupa relog sau respawn ii reapare... 
Nu stiu ce mama masii sa mai fac :|

@Korso VODA Sincer frate... Ar fi si asta o idee, odata ce am incercat de nenumarate ori sa-l scot si nu vrea nici in ruptul capului sa nu mai reapara... Cred ca nu ar trebui sa ma strofoc prea tare... :)))

Pasul 1 - Te duci la Tunning. Pasul 2 - apesi pe NOS. Pasul 3 - apesi pe none, apoi pe buy sau save(nu stiu exact cum este). Pasul 4 - iesi din Tunning.

In caz ca nu-ti merge nici asa nu prea ai ce face, iti recomand sa mergi cu alta masina.

Nu am reușit să reproduc bugul. La opțiunea de 'Remove Tuning' se șterge inclusiv NOS-ul și nu mai apare la spawn/despawn sau relog.

Văd că ai reușit până la urmă să scapi de el.

Closed.

• Kelton locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.