AIM Hayden Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Daca pun sampu in rezolutie maxima, bag jocu in bara si cand intru iar pe el iau blackscreen, adica nu blackscreen, dar se vede ceva din imaginea de la joc si restul e intunecat, si nu merge CTRL+ALT+Delete, doar RR la PC, adica sa-l scot din priza sau sa-l restartez din unitatea centrala.Screenshot (în caz că este necesar): Nu e nevoie. Alte precizări: Am rezolutia monitorului 1920x1080 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aime Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 E de la Windows 10, mai era un tutorial, https://forum.b-zone.ro/topic/287589-windows-10-ecran-negru-după-alttab-black-screen-after-alttab/ mie nu mi-a mers asta, insa iti spun ce fac eu. Eu n-am cum sa ma pun cu alt+tab in bara sau cu ESC+Win, doar cu Alt Enter apoi apas pe Minimize. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Struki Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Nu pune rezolutia maxima, pune-o pe penultima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alin Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Am avut si eu aceasta problema. Vezi daca o sa te ajute tutorialul propus de @Aime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Hayden Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 17 hours ago, Aime said: E de la Windows 10, mai era un tutorial, https://forum.b-zone.ro/topic/287589-windows-10-ecran-negru-după-alttab-black-screen-after-alttab/ mie nu mi-a mers asta, insa iti spun ce fac eu. Eu n-am cum sa ma pun cu alt+tab in bara sau cu ESC+Win, doar cu Alt Enter apoi apas pe Minimize. Am windows 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 19 hours ago, Hayden KIA said: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Daca pun sampu in rezolutie maxima, bag jocu in bara si cand intru iar pe el iau blackscreen, adica nu blackscreen, dar se vede ceva din imaginea de la joc si restul e intunecat, si nu merge CTRL+ALT+Delete, doar RR la PC, adica sa-l scot din priza sau sa-l restartez din unitatea centrala.Screenshot (în caz că este necesar): Nu e nevoie. Alte precizări: Am rezolutia monitorului 1920x1080 Pune si tu o rezolutie mai mica, nu prea poti juca acest joc cu rezolutia monitorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM Hayden Posted October 31, 2017 Author Share Posted October 31, 2017 Multumesc, am sa incerc o alta rezolutie. T/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted October 31, 2017 Share Posted October 31, 2017 Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.