Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Bug conectare, gethit, arrest, masini etc

Leonidas ToV

Recommended Posts

Nick-ul tau: JoKeR.ExE
Server: RPG1 
Descrierea bugului: Deci sa incepem pomelnicul de buguri: 

1. Mi-a spawnat masinile de cate 2 ori: https://youtu.be/JB3Fnj_Agss

2. Daca dai ESC inainte de a primi arrest, ori ajungi in masina la politist, ori in fata la LSPD si iti da spawn de cateva ori pana ajungi in jail: 

3. Nu merge sa dau gethit exact in acelasi timp cat nu merge conectarea la server la jucatori: 

4. Nu se pun punctele la raport pe web: https://imgur.com/a/nmESM

5. Nu merge conectarea la server: Asta se poate vedea si la alte bug reports

6. Wars nu merg: La fel, la alte bug reports

7. Uneori cand iei cazanele si iesi de pe server, trebuie sa le iei iar: La fel

Gg, singurul lucru bun la acest update ii /getgift, in rest tot a stricat.
Screenshot(s): Mai sus.

Punctele la raport nu se pun pentru ca e o desincronizare din cate stiu si din cate am auzit la Webiste...dar acestea totusi se pun mai devreme sau mai tarziu...

11 hours ago, WG Vipper said:

Punctele la raport nu se pun pentru ca e o desincronizare din cate stiu si din cate am auzit la Webiste...dar acestea totusi se pun mai devreme sau mai tarziu...

Am observat asta, dar totusi sa rezolve celelalte buguri, ii enervant.

Este din cauza lag-ului de pe server . O sa se rezolve probabil pana diseara . B-zone RO FaceBook Page"

Buna seara,

Stim ca pe serverele B-Zone RPG in acest moment se regasesc foarte multe buguri. Acestea au aparut in urma ultimului update care a continut bucati de cod incomplete ale unor sisteme. Lucram in acest moment la rezolvarea problemelor. Rezolvarea acestora este destul de anevoioasa. Practic, mai multe sisteme trebuie refacute.
Stim ca nu v-au placut problemele intampinate, insa promitem ca pana maine seara vom reusi sa rezolvam inconsistentele din sistem.

O seara buna!

"

• Adi007 locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.