Jump to content

Ediția 10 de Miss&Mister B-Zone a început. Aplicați aici

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Leonidas ToV

RPG Helper
 • Content Count

  613
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Leonidas ToV last won the day on March 8

Leonidas ToV had the most liked content!

Community Reputation

276 Extraordinary

4 Followers

About Leonidas ToV

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 09/01/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu Neamt
 • Hobbies
  Jocuri pe PC, vizionat filme/anime, ascultat muzica, plimbari lungi.

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  Leonidas

Contact Methods

 • Discord
  Cosmin#5652

Recent Profile Visitors

1806 profile views
 1. Leonidas ToV

  Nick-ul tau: LeonidasServer: RPG1Descrierea bugului: Daca stergi un obiect din /costumes si dupa mori, o sa iti apara la loc, dar doar vizual, ca in /costumes nu mai apare, se rezolva la relogScreenshot(s):
 2. Leonidas ToV

  Nume in joc: Leonidas Contract: https://imgur.com/a/dhS4oF1
 3. Leonidas ToV

  Nume: Leonidas Contract: https://imgur.com/a/ogZW2MI
 4. Leonidas ToV

  Nume in joc: Leonidas Contract: https://imgur.com/ovdTq3C
 5. Leonidas ToV

  Primul link pus de mine la celalalt topic e o harta la fel cum ai pus tu, dar na
 6. Leonidas ToV

  Harta mare: https://imgur.com/a/LnEJwjx Poze locatii mai exacte: LV: https://imgur.com/a/sSjA9PL SF: https://imgur.com/a/F4s9jui LS: https://imgur.com/a/2R8a0Hp La LSPD e sub pod pe garaj si la Jizzy SF e pe cladire Jizzy. Va puteti folosi si de /radar. Spor la quest EDIT: Am schimbat harta pentru ca era o locatie pusa gresit, mai exact locatia de la docuri ls, deci va rog sa o descarcati din nou!
 7. "Pai liderii sunt vinovați ca nu sunt în stare sa își organizeze facțiunea pentru a lua turfs", spun aia codați experimentați care se strâng toți într-o facțiune pentru un "record" și care dau cu cod dat pe low în mare parte, deci 0 sanse pentru ceilalți sa se afirme. Normal ca ceilalți nu au loc sa se afirme și sa se distreze când voi băgați cod dat pe low în prostie. "Fiecare mafie are șansa se afirme după ce un lider strânge toate turfs și se da wipe", pai în timpul asta ceilalți jucători din celelalte mafii care nu apuca sa prindă turfs, ce fac? Nu au și ei dreptul la fel ca voi sa se distreze? Nu am fost și nici nu o sa intru în mafie tocmai din cauza "talentelor" de genul care nu reușeau aproape nimic fără cod, mi-ar plăcea sa joc în mafii, dar din păcate n-am loc de voi, experimentați lor. Ați uitat conceptul de joc și de fair play și va enervați inutil pentru niște pătrățele într-un joc care este posibil sa fie mai bătrân ca voi. P.S: Sunt și câțiva care joaca fără cod și trag bine, ii respect enorm, dar sunt putini, restul, sunt buni doar la tras cu codul Facts: Dacă faci ceva ce au făcut și alții în aceeași durata, nu se numește record, pwp.
 8. Oooo, frumos, mai ales la sistemul de war.
 9. Nume: Leonidas Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/tuJ57zg - Buccaneer https://imgur.com/jsE0lHD - Burrito https://imgur.com/qEd0GNq - Windsor https://imgur.com/cS8GLnP - Sabre https://imgur.com/M6eRj8P - Broadway https://imgur.com/crCzsUg - Uranus https://imgur.com/9wb0oP9 - Flash https://imgur.com/sBzgK9F - Sadler https://imgur.com/I1gWDZW - Pony https://imgur.com/hv0wXUg - Stallion https://imgur.com/3PJoNm1 - Banshee https://imgur.com/fMbotcM - Sentinel https://imgur.com/yg9LrRi - Buffalo https://imgur.com/GhU0Taq - Esperanto https://imgur.com/sS9o59t - Tractor
 10. Leonidas ToV

  - Nume: Leonidas - Numele celui reclamat: faIIforward - Levelul celui reclamat: 45 - Bara RPG a reclamatului (cea mică): - Motiv: DM - Dovezi: https://imgur.com/a/CxwUW4A - Alte precizări: Bafta.
 11. Nume: Leonidas Rank: 5 De ce dorești această funcție?: Doresc sa ajut aceasta factiune cu ceva, plus ca doresc sa am ceva in plus de facut in acest joc. Alte precizari:
 12. Mulțumesc pentru harta, am reușit sa termin cu succes acest quest folosind aceasta harta. Singura greșeală, asa cum ai spus și tu mai sus, a fost pe aeroport lv cu acel cadou, în rest a fost foarte bună.
 13. Leonidas ToV

  Confirm, am patit si eu acum, nu aveam desync https://imgur.com/gx9ijCN
 14. Leonidas ToV

  Nick-ul tau: Leonidas Server: RPG1 Descrierea bugului: Nu stiu daca e neaparat un bug, dar e ceva destul de enervant si am patit de multe ori. De multe ori cand merg spre CP cu masina in carlig se intampla sa dispara, probabil pentru ca a fost remorcata de catre proprietar sau a expirat timpul de spawnare de pe server, nu stiu, dar consider ca trebuie rezolvata chestia asta, am patit sa imi dispara si la 10m de cp. Screenshot(s): -
 15. Leonidas ToV

  Frumos, am destule de făcut acum pe server. La Multi Ani B-Zone!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.