Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Leonidas ToV

RPG Helper
 • Content Count

  605
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

243 Extraordinary

4 Followers

About Leonidas ToV

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 09/01/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Targu Neamt
 • Hobbies
  Jocuri pe PC, vizionat filme/anime, ascultat muzica, plimbari lungi.

Previous Fields

 • Real name
  Cosmin
 • RPG1 Nickname
  Leonidas

Contact Methods

 • Discord
  Cosmin#5652

Recent Profile Visitors

1638 profile views
 1. Nume: Leonidas Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/tuJ57zg - Buccaneer https://imgur.com/jsE0lHD - Burrito https://imgur.com/qEd0GNq - Windsor https://imgur.com/cS8GLnP - Sabre https://imgur.com/M6eRj8P - Broadway https://imgur.com/crCzsUg - Uranus https://imgur.com/9wb0oP9 - Flash https://imgur.com/sBzgK9F - Sadler https://imgur.com/I1gWDZW - Pony https://imgur.com/hv0wXUg - Stallion https://imgur.com/3PJoNm1 - Banshee https://imgur.com/fMbotcM - Sentinel https://imgur.com/yg9LrRi - Buffalo https://imgur.com/GhU0Taq - Esperanto https://imgur.com/sS9o59t - Tractor
 2. Leonidas ToV

  - Nume: Leonidas - Numele celui reclamat: faIIforward - Levelul celui reclamat: 45 - Bara RPG a reclamatului (cea mică): - Motiv: DM - Dovezi: https://imgur.com/a/CxwUW4A - Alte precizări: Bafta.
 3. Nume: Leonidas Rank: 5 De ce dorești această funcție?: Doresc sa ajut aceasta factiune cu ceva, plus ca doresc sa am ceva in plus de facut in acest joc. Alte precizari:
 4. Mulțumesc pentru harta, am reușit sa termin cu succes acest quest folosind aceasta harta. Singura greșeală, asa cum ai spus și tu mai sus, a fost pe aeroport lv cu acel cadou, în rest a fost foarte bună.
 5. Leonidas ToV

  Confirm, am patit si eu acum, nu aveam desync https://imgur.com/gx9ijCN
 6. Leonidas ToV

  Nick-ul tau: Leonidas Server: RPG1 Descrierea bugului: Nu stiu daca e neaparat un bug, dar e ceva destul de enervant si am patit de multe ori. De multe ori cand merg spre CP cu masina in carlig se intampla sa dispara, probabil pentru ca a fost remorcata de catre proprietar sau a expirat timpul de spawnare de pe server, nu stiu, dar consider ca trebuie rezolvata chestia asta, am patit sa imi dispara si la 10m de cp. Screenshot(s): -
 7. Leonidas ToV

  Frumos, am destule de făcut acum pe server. La Multi Ani B-Zone!
 8. Leonidas ToV

  Nick-ul tau: Leonidas Server: RPG1 Descrierea bugului: Nu e cine stie ce bug, dar na. In /raport daca il ai in romana iti apare un dialog in plus "Orice actiune in factiune: 0/0", daca il setezi in engleza nu mai apare, posibil sa fie doar la Tow Truck Company problema asta. Screenshot(s): https://imgur.com/a/UzGwwXM
 9. Leonidas ToV

  Propun sa se introducă înapoi sistemul cu numere de telefon, era mai fain așa, plus că mulți doar asta cumpărau din 24/7, telefon și carte de telefon. In același timp doresc sa se scoată sistemul de 20 minute jucate din sleep pe oră, multi își fac ore doar din asta și în acest fel serverul devine foarte inactiv, acest update a omorât și încă omoară încet serverele și e chiar păcat de ele.
 10. Leonidas ToV

  Propun sa se introducă interdicție IP la conturile de refferal. Nu are logica deloc să îți faci conturi și să abuzezi de un sistem care până la urmă e făcut să încurajeze sa apară jucătorii noi pe comunitate, sunt persoane care au și câte 9 conturi AFK că atât le permite server, altfel aveau mai multe conturi.
 11. Leonidas ToV

  Propun sa se scoată obligativitatea participării la antrenamentele din departamente, eu și mulți alții le consideram complet inutile și ocupă timp degeaba, mai ales că se țin duminica cand multi au complet altceva de făcut. Liderii să poată decide ce să facă cu cei care nu participă, de exemplu prezenta sa conteze la rank up. Știu că nu ține de script, dar merita discutată și asta.
 12. Leonidas ToV

  Ala e Bug de la samp, îl întâlnești pe orice server, nu are ce sa îi facă
 13. Leonidas ToV

  Frumos update, mai ales fish, rob și 2x job la unele facțiuni.
 14. Leonidas ToV

  Nick: Leonidas Rank: Captain (5) Am dat test cu: Razorescu.2ez4me Data testului: 19/10/2019 Admis / respins: Admis Rezultatul la proba teoretica: 0.5/3 Rezultatul la proba practica: 6/8 Alte precizari: Felicitări.
 15. Leonidas ToV

  Depinde de când trebuia să iei rank up de la lider, de exemplu daca au trecut 3 săptămâni de când trebuia să îți ofere rank up și primești un fw, liderul tot poate să îți ofere rank pentru că ți-a rămas săptămâna aia in plus.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.