Jump to content

Computer Circuit

HBK2010
 Share

Recommended Posts

reati un nou document de ce marime doriti cu background transparent! Eu am folosit 300x300px!

Creati inca doua layere! Aplicati Filter->Render->Clouds in fiecare layer cu specificatia ca il cel de-al 3-lea layer sa aplicati de mai multe ori pana cand albul predomina!

Pentru fiecare layer vom aplica Filter->Pixelate->Mosaic:

Layer 1:

circuit1.png

Layer 2:

circuit2.png

Layer 3:

(circuit3.png

Nu este neaparat sa folositi aceste setari, dar Cel Size sa descreasca dupa cum se observa si mai sus!

Acum aplicati in fiecare layer Filter->Stylize->Find edges!

Acum vom aplica Filter->Stylize->Glowing edges! Incepand cu layer 1 si continuand Edge Brightness va scadea, iar Smoothness va creste, Edge Widith va ramane 1 cum se va observa in imagini! Spun acestea pentru ca puteti folosi alte setari decat cele de mai jos respectand aceste conditii!

Layer 1:

circuit4.png

Layer 2:

circuit5.png

Layer 3:

circuit6.png

Micsorati opacitatea ultimelor 3 layere! Eu am folosit: Layer 2: 70% ; Layer 3: 30%!

Ar trebui sa obtineti ceva de genul:

circuit7.png

In continuare vom umbla la Hue/Saturation! Image->Adjustments->Hue/Saturation! bifati Colorize si jucati-va cu setarile pana obtineti ceva ce va place! Eu am folosit:

circuit8.png

Rezultatul:

circuit9.png

Sper ca v-a placut acest tutorial si ca ati invatat ceva nou! Good luck!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.