HBK2010 Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 reati un nou document de ce marime doriti cu background transparent! Eu am folosit 300x300px! Creati inca doua layere! Aplicati Filter->Render->Clouds in fiecare layer cu specificatia ca il cel de-al 3-lea layer sa aplicati de mai multe ori pana cand albul predomina! Pentru fiecare layer vom aplica Filter->Pixelate->Mosaic: Layer 1: Layer 2: Layer 3: ( Nu este neaparat sa folositi aceste setari, dar Cel Size sa descreasca dupa cum se observa si mai sus! Acum aplicati in fiecare layer Filter->Stylize->Find edges! Acum vom aplica Filter->Stylize->Glowing edges! Incepand cu layer 1 si continuand Edge Brightness va scadea, iar Smoothness va creste, Edge Widith va ramane 1 cum se va observa in imagini! Spun acestea pentru ca puteti folosi alte setari decat cele de mai jos respectand aceste conditii! Layer 1: Layer 2: Layer 3: Micsorati opacitatea ultimelor 3 layere! Eu am folosit: Layer 2: 70% ; Layer 3: 30%! Ar trebui sa obtineti ceva de genul: In continuare vom umbla la Hue/Saturation! Image->Adjustments->Hue/Saturation! bifati Colorize si jucati-va cu setarile pana obtineti ceva ce va place! Eu am folosit: Rezultatul: Sper ca v-a placut acest tutorial si ca ati invatat ceva nou! Good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
axes Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 la fel, au disparut pozele de la tutorial (daca erau) - incearca sa vi cu un edit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 TC. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts