Jump to content

Problema mouse..

Roe
 Share

Recommended Posts

Am si eu un mouse A4Tech si imi apare o problema. De fiecare data cand intru in VLC Player ( video player ) si ies, imi merge putin mouse`ul si apoi se blocheaza, nu se mai misca sageata, nu pot face nimic, trebuie sa dau restart si apoi merge.

Si daca, spre exemplu,deschid 1 minut VLC Player`ul sa vad daca subtitrarea e buna, mi se intampla acelasi lucru ca si cand m`as uita la un film intreg, deci nu cred ca are vreo legatura cu "perioada de inactivitate a mouse`ului" sau ceva de genul.

Ce marca e mouse-ul, sunt unele tipuri de mouse care nu prea merg fara driver (cum e al meu).Daca are driver instaleaza-l daca nu revino si zi-ne modelul.

A4Tech OP-620 (scrie pe spate) e modelul.

PS : A mers foarte bine pana acum , si il am mai bine de vreo 3-4 ani (au fost perioade cand am folosit alte mouse`uri, dar s-au stricat, asta e bun pt Counter-Strike, rezistent :)) ) , o fi ceva de la VLC Player.

Edited by censored

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.