Jump to content

[B-Zone Battle] Cristina VS NM Constantin.

Cristina
 Share

Recommended Posts

De battle o să se ocupe designerul Eduard. Îi trimiți lui lucrarea și fișierul .psd. @EduardLFC
Edited by Cristina

Accept.

Lucrarea 1 - imi displace Capitanul America. Daca-l alegeai pe Iron Man eram mult mai fericit. Imi place borderul, se potriveste acestei teme, cat de cat. Apreciez ca nu ai pus text, nu stiu daca arata la fel de bine. 

Lucrarea 2 - de ce favorizam? Hulk, Thor, Capitanul America (chiar daca nu-mi place) si Black Widow nu apar in imagine. De ce? Wow, chiar sunt revoltat. Macar daca te axai pe un singur personaj ca domnisoara de mai sus (spoiler alert). Textul nu se potriveste deloc. Apropo, e "Marvel" nu "Marvell". Ms. 

Asadar, votez 1. 

P.S: inca un punct in minus la lucrarea 2 pentru ca l-ai suparat pe Edi la battle-ul de mai jos! 

Edited by woodstar

Votez v1.
v1 - Imi place contrastul si faptul ca nu ai folosit blur. Lucrarea este curata, nu incarcata cu tot felul de prostii. Totusi, acel border ocupa prea mult spatiu, puteai alege altul sau deloc, parerea mea.
v2 - Lucrearea e over saturated, textul nu este bine pozitionat si ai pus cam multe efecte pe deasupra. Acel gradient de pe text nu se potriveste deloc, iar "Battle" abia daca se intelege (apropo, idem @woodstar, se scrie "Marvel"). Nu ai redimensionat bine, puteai macar sa il fixezi doar pe Iron Man daca tot voiai sa fie cineva in prim-plan. Puteai macar sa reduci din opacitate acel efect in spatele textului, se vede prea urat asa cum e. Si acei "licurici" nu isi au rostul.

Critic lucrarea, nu persoana.

La prima lucrare (V1) îmi place blur-ul folosit, însă nu-mi prea place border-ul, dar imaginea însăşi este frumoasa

La a doua lucrare (V2) nu-mi place textul şi nici blur-ul, nu ştiu dacă ai folosit Sharpen însă nu prea se observa şi nu-mi place cum arată!

Aşadar votul meu rămane pentru V1

• LEWA locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.