Jump to content

[REZOLVAT] [PROBLEMA] Nu merg modurile asi

imHulkk

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Deci am dat reinstall la windows, cand mi-am bagat modurile mi-a dat errori ca de ex , ca lipseste mscv100.dll si de astea, dar totusi atunci mergeau modurile asi,iar dupa ce am instalat directx mai multe versiuni si niste chestii,nu mai a dat errori dar nu au mai mers modurile asi.
Screenshot (în caz că este necesar): Nu e nevoie.

Alte precizări: Am cautat si pe net nici o rezolvare.

Atunci încearcă sa bagi alt windows, tot windows 7 dar încearcă sa-ți bagi ultimate, iar dacă ai sub 4 gb ram sa Îți pui pe 32 bit, iar dacă ai de la 4 gb ram în sus sa Îți pui pe 64 bit. Dacă nu îți va merge nici așa, ti-as recomanda sa treci înapoi pe windows 10 însă sa bagi fps unlockeR și toate detaliile pe low și nu vei mai avea probleme cu lag-ul. Succes.

Salut, nu văd un alt răspuns problemei tale decât reinstalarea Windows-ului dacă tot zici că şi aşa îţi face figuri şi din astea. La fel şi mie tot aşa, doar că pe Windows 10 nu prea îmi mergea, aşadar am revenit la 7, fiind mai bun pentru SA:MP părerea mea şi a mai multora. Dacă nici schimbând-uţi versiunea de Windows nu îţi merge, atunci revino aici şi spune.

On 16.11.2017 at 6:22 PM, TFG Micherinos said:

La windows 10 sunt multe probleme la moduri si multe altele.

@imHulkk incearca sa folosesti alt windows sau downloadeaza cele necesare.

13 hours ago, TLG Konny said:

Salut, nu văd un alt răspuns problemei tale decât reinstalarea Windows-ului dacă tot zici că şi aşa îţi face figuri şi din astea. La fel şi mie tot aşa, doar că pe Windows 10 nu prea îmi mergea, aşadar am revenit la 7, fiind mai bun pentru SA:MP părerea mea şi a mai multora. Dacă nici schimbând-uţi versiunea de Windows nu îţi merge, atunci revino aici şi spune.

21 hours ago, DanCos2 said:

Atunci încearcă sa bagi alt windows, tot windows 7 dar încearcă sa-ți bagi ultimate, iar dacă ai sub 4 gb ram sa Îți pui pe 32 bit, iar dacă ai de la 4 gb ram în sus sa Îți pui pe 64 bit. Dacă nu îți va merge nici așa, ti-as recomanda sa treci înapoi pe windows 10 însă sa bagi fps unlockeR și toate detaliile pe low și nu vei mai avea probleme cu lag-ul. Succes.

Incetati cu posturile inutile, data viitoare sunteti sanctionati.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.