Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

PROPUNERE PUNCTE RESPECT

CLAUDiNHOEGiPTEANU

Recommended Posts

Nick: CLAUDiNHO

Level: 70

Sugestia 1: M-am gandit la un sistem care sa ofere puncte de respect in functie de factiunea in care te afli. Ca civil sa primesti un punct de respect la fiecare payday, in pasince 1.5 puncte, mafii 2 puncte, departamente 3 puncte si hitman 4 puncte sau ceva de genul, poate mai putin de atat.

- Cu ce cred că ajută?: Odata ce esti intr-o factiune capeti mai multa experienta pe server, decat atunci cand esti civil si ar trebui sa primesti mai multe puncte de respect ca level-ul sa iti reprezinte "vechimea" si experienta pe server.

Daca vi se pare o idee interesanta puteti da +1.

Nu conteaza ca iei repede level ... ce beneficiu are ala ca are level x si eu am level y... 

PRO pentru propunere

6 hours ago, ZoNaBuM said:

Chiar dacă o sa se câștige mai ușor punctele de respect în facțiuni va fi o problema după cu orele jucate . Vei avea un level mare și puține ore jucate . Nu foarte puține ... Înțelegi ce vreau sa spun . 

Mdea... asa e, dar pana la urma nu trebuie sa se "sincronizeze" level-ul cu orele jucate.

Este o idee ok, mi se pare ok pentru ca practic “nu te compari” cu civilii, deja esti intr-o factiune si sa primesti cam 1.2 pentru pasnica, 1.4 mafie, 1.6 departament si 1.8 Hitmen/Mayor. Plus de asta, daca vrei sa scapi de toate rp-urile astepti sa iti treaca contul premium si dai /buylevel.

1 hour ago, Wy4key said:

Este o idee ok, mi se pare ok pentru ca practic “nu te compari” cu civilii, deja esti intr-o factiune si sa primesti cam 1.2 pentru pasnica, 1.4 mafie, 1.6 departament si 1.8 Hitmen/Mayor. Plus de asta, daca vrei sa scapi de toate rp-urile astepti sa iti treaca contul premium si dai /buylevel.

Este si asta o solutie pentru cine nu vrea RP-uri. Dar consider ca toata lumea vrea si o sa sporeasca dorinta jucatorilor de a intra intr-o factiune si totodata activitatea pe server.

9 hours ago, AIM SeBi said:

Bună propunerea, sunt de acord cu  Ilusi0n !  :* 

10 hours ago, AIM iLuSi0N said:

Pro, desi as prefera ca cei cu factiune sa ia 2 puncte de respect per payday, iar civilii 1 punct de respect per payday.

E ok si asa. Am vorbit cu Kelton si a zis ca vor vedea, iar Bobo nu e de acord.

• Kelton locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.