Jump to content

Portofoliu Ragnar47

Ragnar47
 Share

Recommended Posts

Salut, sunt frumoase. Totusi, la unele mi se pare ca (este doar parerea mea) sunt cam neclare. Stiu ca asta e stilul tau, dar totusi eu ti-as recomanda personal sa bagi Sharpen-ul la o opacitate mai mare, cel putin mie asa imi place sa fac.

In rest n-am ce sa zic, nici nu sunt prea multe lucrari daca stii ce zic, dar imi place ce vad. La cover ce as mai schimba ar fi textul, mie (iarasi personal) mi se pare ca arata mai bine cu un Drop Shadow decat asa simplu. Parca accentueaza textul. Bafta in contiunuare!

P.S.: Mi-ar placea si sa vad ceva text din partea ta! ;)

Edited by Splash RPG3
adaugare post mortem

Ideea sa spun asa e buna cu manipularea pe langa altii care prin photoshop inteleg doar avatare, dar rezultatul pe mine unul ma cutremura :)). Incearca sa realizezi o lucrare fara sa numar pixelii unei imagini. Nu mai salva manipularea finala la un numar de pixeli mai mare decat a fost stockul initial, asta contribuie la o imagine unde poti numara pixelii, ducand la un aspect neplacut. Succes pe viitor.

Este neclara si pixelata. Posibil sa nu observi din cauza ca te-ai obisnuit cu imaginea si ca e lucrarea ta. Mai pateam si eu treaba asta acum ceva timp. Pe langa asta trebuie avut grija si modul in care editezi. De ex la prima imagine cu barbosul ala(o fi din ceva serial, habar n-am) in imaginea stock era in prim plan, iar fundalul blurat, totul ok. Dupa manipulare fundalul era perfect clar, iar personajul blurat. Nu arata tocmai bine, si de asta imi si da senzatia de neclar, de pixeli la vedere. In a doua e mai ok, dar modul dramatic in care ai editat a facut ca poza sa fie neclara si pixelata. Eu zic ca poti scoate ceva frumos dintr-o manipulare, dar fii atent la detalii si fa-ti un plan bine pus la punct prin care imaginea ta sa fie placuta ochiului dar si sa transmita un mesaj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.