Pasaroi Retired Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Nick-ul tau: Pasaroi Server: RPG2 Descrierea bugului: Luasem hit, m-am dus la tinta, m-am asezat undeva la 310 metri fata de el sa-l omor, dau un glont si nu ia damage, dupa 5 secunde sunt dat afara de pe server pe motiv " You have been banned from this server." Se mai intampla chestia asta, si intru inapoi in joc, primesc un SMS de la cineva sa ma uit pe website, intru si cand vad la Faction Activity i-am dat din cei 310 metri 4,9 metri, nu stiu cum s-a intamplat. Screenshot(s): Imi pare rau dar n-am nici o dovada, nici macar nu primisem anuntul ca mi-am efectuat contractul sau nu. Daca se poate rezolva ceva bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic Posted December 14, 2017 Share Posted December 14, 2017 Poate cunoaste @Adi007 problema daca ti s-a intamplat de mai multe ori. Dar daca nu stie nici el incearca sa aduci o filmare sau o dovada ceva ca sa se vada ce s-a intamplat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted December 19, 2017 Share Posted December 19, 2017 Teoretic...nici cel mai mare bug n-ar putea face ca atunci cand trag in X sa imi arate o distanta atat de mica fata de el. E posibil ca tinta ta sa fi avut vreun mod/cod ceva care sa-l teleporteze langa tine cand primeste damage (am mai vazut). Ti s-a intamplat de mai multe ori pe jucatori diferiti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.