Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Monster Hunter World


IngeruDrogat
 Share

Recommended Posts

Monster Hunter World

Genre : Action RPG

Release Date : January 26, 2018

 

 

În calitate de vânător, veți lua călătorii pentru a vâna monștri într-o varietate de habitate. Doborati acești monștri și primiți materiale pe care le puteți folosi pentru a crea arme și armuri mai puternice pentru a vâna monștri și mai periculoși.

 

Odată în fiecare deceniu, dragonii mai în vârstă trec peste mare pentru a călători în țara cunoscută sub numele de Lumea Nouă, într-o migrație numită Crossing-ul de Bătrâni.

Pentru a ajunge la fundul acestui fenomen misterios, Guildul a format Comisia de Cercetare, expedindu-le în flote mari în Lumea Nouă.

Pe măsură ce Comisia trimite Flota a cincea în căutarea dragonului mai mare colosal cunoscut sub numele de Zorah Magdaros, un vânător este pe cale să se îmbarce într-o călătorie mai mare decât oricine si-ar fi putut imagina vreodată.

 

Trailer:

 

 

Poze:

Imagini pentru Monster hunter world

Imagini pentru Monster hunter world

Imagini pentru Monster hunter world

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.