BIS aka OldNab Posted January 1, 2018 Share Posted January 1, 2018 O descriere a filmului: SPOILER ALERT Silas şi Jamal îl pierd pe cel mai bun prieten al lor, Ivory, în cadrul unei încăierări din cauza drogurilor. După moartea acestuia, ei îi folosesc cenuşa pentru a creşte o plantă prin care ţin legătura cu spiritul lui Ivory. Cu ajutorul acestui drog puternic, ei vor ajunge la Harvard. Deşi viaţa lor în facultate nu diferă prea mult de cea de pe vremea când erau acasă, ei reuşesc să se distreze şi să le schimbe vieţile stundenților din ligă. Într-un final, resursele plantei se risipesc, lăsându-i pe cei doi să se descurce singuri într-o facultate de prestigiu. Trailer: Poze: Părere personală: Vă spun de la început că am văzut filmul spart, deci n-are nicio scuză. Filmul în sine merită nota 4, dar prezenţa lui Method Man şi a lui Redman mă face să îi dau câte un punct în plus pentru fiecare. Plotul e jalnic, nu am râs decât foarte puţin. Sursa: Recenzie personală + filmehd.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts