Jump to content

BUG /PIN

lRazvan

Recommended Posts

Nick-ul tau: Razvan.
Server: RPG 4
Descrierea bugului: Am intampinat o problema la comanda /pin, in urmatorul video se vede cum in primele doua dati am adaugat pin-ul meu coret de 2 ori si fereastra se inchide automat dupa ce pun ultima cifra a pinului(acela era pin-ul meu corect) fara sa apuc sa apas pe butonul verde sau rosu, dupa am adaugat un pin gresit , fereastra a ramas deschisa am putut da verder sau rosu , am dat verde si mi-a arata clar ca e INVALID , dupa am incercat tot cu un pin gresit si a mers sa dau si pe butonul rosu pentru al sterge, iar in final am bagat dinou codul meu corect si s-a intamplat la fel ca la inceput. Dupa toate astea se vede cum contul era inca blocat. Initial am primit kick pentru relog de la un admin pentru a verifica daca dupa relog merge , tot nu a mers , si dupa ce am filmat video am mai facut eu relog si atunci m-a lasat sa bag codul fara a se inchide fereasta. Totusi cred ca trebuie verificata problema.
Screenshot: 

• FnZ locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.