lRazvan Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Nick-ul tau: Razvan.Server: RPG 4Descrierea bugului: Am intampinat o problema la comanda /pin, in urmatorul video se vede cum in primele doua dati am adaugat pin-ul meu coret de 2 ori si fereastra se inchide automat dupa ce pun ultima cifra a pinului(acela era pin-ul meu corect) fara sa apuc sa apas pe butonul verde sau rosu, dupa am adaugat un pin gresit , fereastra a ramas deschisa am putut da verder sau rosu , am dat verde si mi-a arata clar ca e INVALID , dupa am incercat tot cu un pin gresit si a mers sa dau si pe butonul rosu pentru al sterge, iar in final am bagat dinou codul meu corect si s-a intamplat la fel ca la inceput. Dupa toate astea se vede cum contul era inca blocat. Initial am primit kick pentru relog de la un admin pentru a verifica daca dupa relog merge , tot nu a mers , si dupa ce am filmat video am mai facut eu relog si atunci m-a lasat sa bag codul fara a se inchide fereasta. Totusi cred ca trebuie verificata problema.Screenshot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic Posted January 3, 2018 Share Posted January 3, 2018 Daca ultima cifra era 9 atunci aceasta problema a mai fost raportata si va fi rezolvata cat de curand! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lRazvan Posted January 3, 2018 Author Share Posted January 3, 2018 Nu era ultima cifra 9 , era 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FnZ Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Se rezolva dupa un restart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.