Panda2017 Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 O descriere a filmului: in film ne este prezentat un copil cu mama lui care se muta in China. A fost bine in primele zile (nu mai tin bine minte), dar au inceput ca niste copii chinezi sa-l tachineze din cauza unei fete, acesta tot fiind tachinat/lovit, Jackie Chan (personaj si el in film) il ajuta sa invete karate. Trailer: Poze: Părere personală: Mie mi-a placut mult filmul deoarece arata cat de rapid putem invata artele martiale vechi si cat de concentrat trebuie sa fii. Sursa: google, youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Din cate stiu trebuie sa postezi filme ce nu au fost deja postate si vezi ca iti lipseste o poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00dstar Posted January 12, 2018 Share Posted January 12, 2018 Tu chiar crezi ca poti invata artele martiale la fel de repede ca intr-un film? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolland Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 (edited) On 1/12/2018 at 8:48 PM, Panda2017 said: O descriere a filmului: in film ne este prezentat un copil cu mama lui care se muta in China. A fost bine in primele zile (nu mai tin bine minte), dar au inceput ca niste copii chinezi sa-l tachineze din cauza unei fete, acesta tot fiind tachinat/lovit, Jackie Chan (personaj si el in film) il ajuta sa invete karate. Trailer: Poze: Părere personală: Mie mi-a placut mult filmul deoarece arata cat de rapid putem invata artele martiale vechi si cat de concentrat trebuie sa fii. Sursa: google, youtube Data viitoare primesti AV, verifica ce filme nu au fost postate. @IngeruDrogatMersi. Edited January 15, 2018 by South Rolland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts