Nic Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Nick-ul tau: Nic.1337Server: RPG4Descrierea bugului: A fost adăugată comanda [/dsprice] pentru helperii și adminii nivel 1, pentru a vizualiza prețul vehiculelor din DealerShip (de asemenea se afișeaza și prețul după aplicarea unui discount, dacă este unul activ la acel moment). Pai eu sunt helper sau ce? Pot folosii comanda [/dsprice]. Puteam sa tin bugul pentru mine si sa ma folosesc de el dar am preferat sa nu. M-am gandit ca ati schimbat aceasta comanda pentru toti jucatorii dar am vrut sa fiu sigur. As sugera sa fie valida aceasta comanda pentru orice jucator deoarece nu consider ca este un avantaj pentru un player normal sa stie cat costa masina X in dealership. Daca se lasa numa la helperi se intelege de ce, pentru a primii [/n]-uri in continuare cu cat e masina X in Ds, etc.Screenshot(s): Se poate verifica foarte usor, macar daca ati pus pentru toti playerii schimbati din Update faza cu helperi si admin 1 pentru toti playerii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtaZyy Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Nu este bug. Asa au hotarat sa faca aceasta comanda, deci functioneaza pentru orice jucator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic Posted January 28, 2018 Author Share Posted January 28, 2018 Cred ca mi-am dat seama numa daca e sa schimbe acolo in sectiunea de updates din 27.11.2017 daca cnv cauta updateu. Doar ii dau de lucru lu Adi007 ca nu prea cred ca se uita cnv dar in fine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi007 Posted January 28, 2018 Share Posted January 28, 2018 Asa s-a hotarat, nu este bug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.