Jump to content

[BUG] /dsprice

Nic

Recommended Posts

Nick-ul tau: Nic.1337
Server: RPG4
Descrierea bugului: A fost adăugată comanda [/dsprice] pentru helperii și adminii nivel 1, pentru a vizualiza prețul vehiculelor din DealerShip (de asemenea se afișeaza și prețul după aplicarea unui discount, dacă este unul activ la acel moment). Pai eu sunt helper sau ce? Pot folosii comanda [/dsprice]. Puteam sa tin bugul pentru mine si sa ma folosesc de el dar am preferat sa nu. M-am gandit ca ati schimbat aceasta comanda pentru toti jucatorii dar am vrut sa fiu sigur.

As sugera sa fie valida aceasta comanda pentru orice jucator deoarece nu consider ca este un avantaj pentru un player normal sa stie cat costa masina X in dealership. Daca se lasa numa la helperi se intelege de ce, pentru a primii [/n]-uri in continuare cu cat e masina X in Ds, etc.
Screenshot(s): Se poate verifica foarte usor, macar daca ati pus pentru toti playerii schimbati din Update faza cu helperi si admin 1 pentru toti playerii.

Cred ca mi-am dat seama numa daca e sa schimbe acolo in sectiunea de updates din 27.11.2017 daca cnv cauta updateu. 

Doar ii dau de lucru lu Adi007 ca nu prea cred ca se uita cnv dar in fine =))

• Adi007 locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.