Jump to content

[REZOLVAT]Bug /costumes.

RobertRN

Recommended Posts

Nick-ul tau: RobertRN
Server: RPG1
Descrierea bugului: Chiar daca mi s-a spus ca doar la unele skin-uri nu raman salvate pozitiile, aici am facut o dovada la mai multe skin-uri... cum se face ca la unii merg si la altii nu?
Screenshot(s):

@FnZ, esti degeaba sa mor eu. Ma jur ca tot ce stii sa faci sunt updateurile si dupa updateul tau se sta 1 luna ca sa se rezolve toate bugurile sa se poata incepe un nou update. Macar de ai rezolva tu bugurile, dar trebuie sa o faca cineva pentru tine. Ai vrut sa fii scripterul comunitatii, asuma-ti greselile si macar reparale in scurt timp sa areti ca iti pare rau. Mie mi se pare ca ai venit aici degeaba, mai bine statea @Adi007 singur ca se descurca, dar stiu ca e greu sa fii scripterul unei comunitati foarte multi ani, mai ai si tu nevoie de ajutor. Dar tu mai mult incurci, pana sa vii tu nu erau asa de multe buguri ca si acum. Arena de LCS s-a bagat acum ceva timp, nimeni nu se joaca deoarece tot la ea este buguit. Daca bubui te da la casa, cand votezi is alte buguri etc. Sunt arogant pentru ca deja mi-a ajns sa vad cum playerii zic "B-zone = Buguri" sau alte chestii. As mai scrie dar nu imi pierd timpul cu asa ceva pentru ca nu pe mine ar trebui sa ma preocupe. 

Salut,

Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate.

Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor.

De asemenea, în urma raportării bugului ai fost premiat cu 200 de gold pe contul tău de RPG.

O zi bună.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.