zL Andrei Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Nick-ul tau: AndreiServer: RPG2Descrierea bugului: Dispare checkpoint-ul la rob.Screenshot(s): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoka Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Este mai degrabă un bug vizual, dace te mai miști pe acolo apare înapoi. Se mai întâmplă uneori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicu 2003 Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Nick-ul tau:Nicu[Faraonu].Server: RPG2Descrierea bugului: AM internet de la AKTA si imi da mereu relog si nu ma pot loga imediat si dupa 10 min , incerc sa dua pe web nu mere iar pe alte siteuri mere , nu este din cauza netului si cred ca are ceva sv cu aceasta reteaScreenshot(s):- Link to comment Share on other sites More sharing options...
LastSkill Posted April 1, 2018 Share Posted April 1, 2018 On 27.03.2018 at 5:33 PM, nicu somoaca said: On 27.03.2018 at 5:33 PM, nicu somoaca said: Nick-ul tau:Nicu[Faraonu].Server: RPG2Descrierea bugului: AM internet de la AKTA si imi da mereu relog si nu ma pot loga imediat si dupa 10 min , incerc sa dua pe web nu mere iar pe alte siteuri mere , nu este din cauza netului si cred ca are ceva sv cu aceasta reteaScreenshot(s):- Nu aici postezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.