Jump to content

Bug la folosirea comenzi /ram in apartament

Alex M

Recommended Posts

Salut am descoperit un bug in timpul unui contract,aveam contract pe o tinta ce era in apartamentu nou cu 12 etaje, ce era incuiat ,la folosirea comenzi  /ram am intrat l-am omorat si cand sa ies nu puteam iesi am incercat sa dau si /ram si /exit si ENTER si nu mergea 

Din câte am testat în apartamentele care au ca proprietar un jucător în momentul în care folosești /ram ți se schimbă din Local -1 în Local 593 (spre exemplu) și poți ieși din apartament apăsând pe F sau tastând /exit. În apartamentele fără proprietar (care sunt la stat) când folosești /ram îți rămâne Local -1 iar la ieșire îți apare textul Locked și nu poți ieși. Totuși mie mi s-a deschis ușa ca să pot ieși în momentul în care am dat din nou /ram din interiorul apartamentului.

Vor vedea scripterii dacă e bug sau așa a fost făcut sistemul.

Se poate folosi comanda /exit, insa se pare ca printr-o anumita metoda ti s-a resetat "local-ul" la valoarea -1 (adica ca si cum nu ai fi in interiorul vreunei case/apartament/biz/etc). Nu stiu exact cum ai reusit sa accesezi acest bug pentru ca perimetrul apartamentelor este definit exact atat cat este delimitat de peretii acestuia. Avand local la valoarea -1, de aceea nu ai putut sa folosesti /exit (dovada ca aveai local la valoarea -1 este aceea ca spre final cand te-ai mai miscat prin apartament serverul te-a detectat in interior si ai primit gametext-ul acela cu "bun venit acasa").

Daca ti se mai intampla sau s-a mai intamplat cuiva va rog sa postati din nou un topic (si daca aveti mai multe detalii, cu atat mai bine).

• Adi007 locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.