Jump to content

B-Zone Wallpaper

NightFury
 Share

Recommended Posts

Imi place, culoarea care ai ales-o iese mult in evidenta si asta conteaza.

Background-ul negru cu mov este super frumos :X

Iar efectele de langa B-Zone sunt atractive..

Intr-un cuvant, buna treaba ! ( bine 2 cuvinte :)) )

Cunosc resursele. Imi place modul in care le-ai folosit pentru background. Felicitari! Imi place lucrarea :).

@Lipthon NightFury a avut designer mai mult de o luna, iar moderator a avut de 2-3 ori. Si i s-a scos designer, nu pentru ca e varza ( desi nu e ) ci pentru faptul ca a fost inactiv. Si ca sa va impacati faceti un battle. Bafta!

1.Ba copile care nu ai nici 13 ani :))=)) ai grija cum vorbesti, eu nu ma cred mare si tare in photoshop,dar ma pricep,si nu ma laud ti-am zis parerea mea despre lucrarea ta.

2. Ai avut Designer si dupa o saptamana ti l-a scos pentru ca esti VARZA IN PHOTOSHOP!!!

3. De pe B-zone chrisitan e cel mai bun la Photshop nu te compari tu cu el,cu smith,Bebell....etc poate da dar cu Christian NU.

*-Scz de off-topic!

:)) Prietene, uite cum sta treaba, nu cred ca ai tu skill-ul necesar (MINIM) in photoshop pentru a'l critica asa pe gLadus. Daca are 13-14 ani ce te ... pe tine ? Bravo lui, este tanar si foarte priceput. Deci, de cand ai facut cacatul ala de avatar si toti te-am criticat, incepi si tu sa critici pe cineva care chiar se pricepe si sa versi tot pe el. Frate, daca nu te pricepi, atunci lasa'ne sa te criticam si inghite, apoi invata si tu photoshop mai mult pentru a nu fi criticat. Si un sfar "prietenesc", nu te apuca de suveniruri pentru ca tu nu esti in stare sa faci un suvenir calumea (deocamdata), incearca mai intai sa rezolvi cereri, iti faci pentru tine, si suveniruri mai tarziu. Part 2, a avut designer pentru ca se pricepe in ceea ce face, daca tu esti invidios pe el, injura-l in fata pc-ului nu critica in ultimul hal o creatie care tu nici un visele cele mai frumoase nu ai face'o.

Part 3, acum tu ce faci ? Vrei sa il pupi in fund pe Chris ? Bai baiete, se vede ca nu esti bun de nimic. In primul rand sunt multi altii care se pricep mai bine la Photoshop decat stii tu sa vorbesti, si dau si niste nume (Donic, DarkEn3rgy, radiKal etc.) Asa ca vezi in viitor cum mai critici aiurea pe altii doar pentru invidie.

ON: Frumoasa lucrarea NightFury, imi place cum ai integrat toate acele texturi. Bravo, keep.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.