AIIexandru Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut,imi poate spune si mie de ce playerii imi scad o gramada de fps-uri?Daca intru la un event ceva si sunt multi jucatoti raman in 20/30/40fps,gen si in pb daca e un singur jucator am 190/200fps si daca mai apar minim 5,6 jucatori ajung la 100fps.Si mai am o problema ,sunetele armelor imi fac lag si nu stiu de ce imi scad si ele o gramada de fps-uri,am gasit un mod care scoate sunetele de la arme si acuma nu imi mai fac lag si daca scot acel mod am lag cand trag cu armele si nu e de la effecte pentru ca le am off,este destul de incomod sa joci fara sunete ,si nu stiu cum as putea rezolva aceste doua probleme.Multumsc!Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar. Alte precizări: Imi cer scuze daca am facut acest topic gresit dar nu am idee unde sa fac ,va rog mult sa ma ajutati! Componente laptop : 4gb ram,intel(R) duo core,windows7 ultimate 64 bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 11 hours ago, AlexREGELEE said: Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Salut,imi poate spune si mie de ce playerii imi scad o gramada de fps-uri?Daca intru la un event ceva si sunt multi jucatoti raman in 20/30/40fps,gen si in pb daca e un singur jucator am 190/200fps si daca mai apar minim 5,6 jucatori ajung la 100fps.Si mai am o problema ,sunetele armelor imi fac lag si nu stiu de ce imi scad si ele o gramada de fps-uri,am gasit un mod care scoate sunetele de la arme si acuma nu imi mai fac lag si daca scot acel mod am lag cand trag cu armele si nu e de la effecte pentru ca le am off,este destul de incomod sa joci fara sunete ,si nu stiu cum as putea rezolva aceste doua probleme.Multumsc!Screenshot (în caz că este necesar): Nu este necesar. Alte precizări: Imi cer scuze daca am facut acest topic gresit dar nu am idee unde sa fac ,va rog mult sa ma ajutati! Componente laptop : 4gb ram,intel(R) duo core,windows7 ultimate 64 bit. Ce moduri ai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIexandru Posted March 23, 2018 Author Share Posted March 23, 2018 Păi am niste moduri combinate , dar nu e de la moduri am testat cu vreo 4 modpack-uri diferite si cu gta default si tot face figurile astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 2 hours ago, AlexREGELEE said: Păi am niste moduri combinate , dar nu e de la moduri am testat cu vreo 4 modpack-uri diferite si cu gta default si tot face figurile astra Ai Frame Limiter Off? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIexandru Posted March 23, 2018 Author Share Posted March 23, 2018 Îl am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golanul Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Nasol ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golanul Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Hmm... Mai ai acea problema ? Daca da dami msj . Sau incearca sa reinstalezi GTA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIexandru Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 Da,o am , de reinatalat e dgb tot asa imi face , habar n-am care e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edy4Power Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Incearca sa bagi frame limiter ON, nu o sa mai ai lag, dar nu vei prinde mai mult de 60fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 9 hours ago, Golanul said: Nasol ... Avertisment pentru post inutil 8 hours ago, Golanul said: Hmm... Mai ai acea problema ? Daca da dami msj . Sau incearca sa reinstalezi GTA. Si pentru gramatica deplorabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIexandru Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 E aiurea sa bag frame limiter ON, nu ma scapa de nimic.Am tot cautat pe net cum să rezolv asta dar nu găsesc nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 19 minutes ago, AlexREGELEE said: E aiurea sa bag frame limiter ON, nu ma scapa de nimic.Am tot cautat pe net cum să rezolv asta dar nu găsesc nimic. Update la placa video, încearcă versiunea Hoodlum a jocului, daca e laptop mai trebuie dus la curățat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIexandru Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 Am incercat sa bag driver la placa video dar imi laguieste jocu imi scad in jur de 50fps .Am testat modpack-ul lui kapparoyal v3.1 blue care are versiunea hoodlum.Si pe windows 10 si pe windows 7 tot asa face Link to comment Share on other sites More sharing options...
fug de pd cu katalintalent Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 baga frame limiter, si pune /fpsunlock era parca la ce fps vrei, parca maxim era 90 fps. Si in privinta cu lagul, nu ai ce face asa e sampul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIexandru Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 Am încercat să dau frame limiter off şi apoi sa dau /fpslimit 90 dar tot una e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhao Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Ia-ti un gta3.img anti lag / low Textures sau ceva gen, si nu mai lua modpackuri pe care le foloseste cineva cu 1080 Ti, ia ți ceva pe măsură ta, uite, https://www.mediafire.com/file/a455kp9et6g77ai/ , trage l si copie gta 3 ul din asta in gta ul tau, pe mine m a ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIexandru Posted March 24, 2018 Author Share Posted March 24, 2018 Eu zic ceva tu imi zici altceva, eu am fps-uri de peste 100 ajung chiar si la 200 doar ca playerii si sunetele de la arme imi provoaca lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golanul Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Ai rezolvat ? Dai pe yt moduri pentru pc low si iti da moduri smekere care sunt usoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golanul Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Pentru pc low. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIexandru Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Dacă şi alea sunt moduri low pc eu ma împuşc,eu am modurile mele destul de bune pentru laptopu' meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 10 hours ago, Golanul said: Ai rezolvat ? Dai pe yt moduri pentru pc low si iti da moduri smekere care sunt usoare. 9 hours ago, Golanul said: Pentru pc low. Avertisment pentru post inutil. 8 hours ago, AlexREGELEE said: Dacă şi alea sunt moduri low pc eu ma împuşc,eu am modurile mele destul de bune pentru laptopu' meu Mai băiatule de ce te plângi aici cand esti conștient ca ai lag de la moduri? Unele moduri daca se suprapun pot crea FPS drop, ai laptop, ultima data l-ai dus la curățat in 89’? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIexandru Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Eu folosesc moduri anti lag,am gta3.img low ,doar ca sunetele si jucatorii imi scad mie,gen daca intru in training am 300fps si daca trag cu tec9 ajung la 160 fara efecte ,şi cu playerii e cam acelaş lucru,daca sunt mulţi langa mine imi scad ,gen daca sunt in hq şi aştept war-ul imi scad multe fps-uri ca sunt multi jucatori ,de la 280/300fps ajung la 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golanul Posted March 25, 2018 Share Posted March 25, 2018 Eu am zis pt tine ... Ca eu nu am lag si am si eu moduri si nu sunt low. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIIexandru Posted March 25, 2018 Author Share Posted March 25, 2018 Da, dar mie texturile nu prea imi fac asa lag,eu ma plang doar ca playerii si sunetele imi scad fps-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDaniel Posted March 26, 2018 Share Posted March 26, 2018 20 hours ago, AlexREGELEE said: Da, dar mie texturile nu prea imi fac asa lag,eu ma plang doar ca playerii si sunetele imi scad fps-uri Daca esti constient ca aceste moduri iti fac lag de ce le folosesti? Reinstaleaza jocul si vezi cum iti merge pe un GTA curat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.