NUBA Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 ------------------------------------------------------------------------------------------- Buna, ma numesc Dani si am decis sa imi prezint si eu lucrarile. *Prezint PSD-uri doar la designeri printr-un format .pgn. *Fac si semnaturi, banner, render dar cand am timp si chef. *Sper sa va placa lucrarile mele si astept pareri,sfaturi si critici. ------------------------------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUBA Posted March 23, 2018 Author Share Posted March 23, 2018 (edited) Avatar's Edited March 23, 2018 by NUBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted March 23, 2018 Share Posted March 23, 2018 Nu știu dacă sunt ale tale sau nu dar arată foarte bine, dacă tu le-ai făcut, felicitări! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Iti voi inchide portofoliul deoarece nu ai acel minim de 50 de postari precizat in regulamentul sectiunii Creations. Topicul o sa fie redeschis cand vei face acel minim mentionat mai sus, si dandu-mi ori mie, ori unui alt designer PM pentru redeschidere. Te-as ruga sa citesti si regulamentul sectiunii pentru a nu mai avea nelamuriri. T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts