Jump to content

Windows 10 - Problema Shut Down

SolDaT.

Recommended Posts

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Cand dau shutdown la laptop si il deschid iar e parca nu  a fost inchis, imi da block-screenu ala si cand dau task manager dimineata m-am trezit ca are 22h de cand e aprins, a stat aprins peste noapte.

De cat timp aveti problema respectiva ?: Acum vreo 4 zile mi-am dat reset la windows, adica sa imi stearga toate filele.

Sistem de operare ?: Windows 10

Screenshot/Video: N/A
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Pe unde am cautat cand cautam zice ca nu i se deschide pc-u, etc

35 minutes ago, Geoka said:

Posibil să fie o eroare de la Windows. Formateaza complet partiția pe care ai Windows-ul și instalează-l iarăși. 

Asta e.

2 hours ago, St1m said:

Te sfatui sa te duci mai bine la un service cu el.

Laptopu merge perfect, daca ii dau shutdown si il deschid iar apare ca a fost aprins, gen daca ma joc 1h, il inchid si il deschid peste 5 min apare ca e deschid de 1h si 5 min, daca ii dau restart nu mai apare

hmmm.... probabil este o problema la sursa daca ea a stat aprinsa cat timp tu ai dat shut down. Incearca sa deschizi bios la inceput si vezi daca i poti vedea toate atributiile sursei, daca nu inseamna ca are si probleme de conectativitate. In rest mai bine te duci frumos cu el la garantie de unde l-ai luat si i rogi sa-ti faca o inspectie precizand problema, ca sa fie mai rapid. a si cumva i-ai pus ecranul jos adica pe tastatura deindata ce ai dat shut down? daca da vezi ca trebuie sa astepti cam vreo 2 minute sa se inchida complet, dupa tragi si display-ul jos

22 hours ago, SolDaT said:

Ce problema ai (detalii clare, nu "uitati in screenshot/video)?: Cand dau shutdown la laptop si il deschid iar e parca nu  a fost inchis, imi da block-screenu ala si cand dau task manager dimineata m-am trezit ca are 22h de cand e aprins, a stat aprins peste noapte.

De cat timp aveti problema respectiva ?: Acum vreo 4 zile mi-am dat reset la windows, adica sa imi stearga toate filele.

Sistem de operare ?: Windows 10

Screenshot/Video: N/A
Link catre posibilele rezolvari pe care le-ai incercat pe Google si nu au mers dintr-un motiv sau altul: Pe unde am cautat cand cautam zice ca nu i se deschide pc-u, etc

Cand il închizi așteaptă sa se închidă de tot si dupa închizi si clăpita ca se pune automat pe sleep. Daca nu este asta soluția iti recomand sa te duci la un service specializat cu el si nu pe un forum plin de copiii care habar nu au ce zic.

Topic închis.

20 hours ago, St1m said:

Te sfatui sa te duci mai bine la un service cu el.

Avertisment, post inutil.

20 hours ago, Alexandru Dinu said:

Asta e.

Avertisment post inutil.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.