Jump to content

Ăla zgârcit fără PC

IULIAN69
 Share

Recommended Posts

29792690_238310196736061_3145269954622783488_n.jpg.f6135c75fab53fe45cfb75db71a82447.jpg

Primul post aici :P 

P.S : Cred ca acel procesor de ultima generatie trebuia pus pe acel individ de culoare roz, am cautat si alte memeuri de genul asta sa vad cum e la ele, dar nu am gasit, imi cer scuze daca asa e;) Pe viitor voi fi mai atent.

Edited by TLG Iulian69

5 minutes ago, TLG Iulian69 said:

Baiatu' voia sa joace samp, dar are procesorul ala si nu-i duce:))

am inteles si eu asta, nu sunt retardat.. dar meme-ul nu are nici o logica.. mai intai vrea sa ajunga la SAMP iar apoi bila aia se schimba in procesor? wtf? sau sunt doua bile diferite? Si daca o luam dupa a doua poza, de ce ar vrea sa ajunga la procesorul prost? deci chestia aia roz ii face o favoare si il indeparteaza de acel procesor si-l duce la un i7? 

si mai exista persoana in 2018 caruia nu-i merge samp-ul?

????????????? 

Edited by woodstar

2 minutes ago, woodstar said:

am inteles si eu asta, nu sunt retardat.. dar meme-ul nu are nici o logica.. mai intai vrea sa ajunga la SAMP iar apoi bila aia se schimba in procesor? wtf? sau sunt doua bile diferite? Si daca o luam dupa a doua poza, de ce ar vrea sa ajunga la procesorul prost? deci chestia aia roz ii face o favoare si il indeparteaza de acel procesor si-l duce la un i7? 

????????????? 

Asta am mentionat mai sus daca ai citit. Am gresit faza cu bilele. Poate mai exista, nu ma intreba pe mine.

16 minutes ago, woodstar said:

????????????? 

cam da, mie imi merge in 50 FPS :) cateodata 30

1 hour ago, TLG Lewoo said:

Nu are sens, scrisul este pozitionat fără sens.

Scuze sefule, dar dupa cum am zis si mai sus, nu am stiut unde vine pozitionat acel procesor Intel Celeron si de aia am gresit. Apropo baieti, scuze pentru primul post si unul gresit, pe viitor o sa va fac sa radeti cu ceva mai bun si "corect" scris=)) Seara buna si sarbatori fericite!

1 hour ago, loNuTz said:

Hmm. eu cred ca trebuia sa pui procesorul si alelalte chestii pe acel om roz, pentru-ca ala il tine sa nu joace samp, asa nu are logica.

Daa stiu. Am explicat de n ori ca am gresit.. 

• Lewoo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.