Jump to content

[REZOLVAT] Cati metri prinde Sniper Rifle ?

EL BIG BOSS VLAD OWN

Recommended Posts

Întrebarea / Nelămurirea / Ajutor: Hai salut, am intrat si eu in hitman si sunt curios cat prinde Sniper Rifle 
Screenshot (în caz că este necesar): Nu e nevoie

Alte precizări: nu e nevoie

10 hours ago, CedryK YRN said:

@Vlad SMT 60-100m, insa multe site-uri (samp wiki, etc), spun ca nu poate fi determinata. 

Cum  sunt asa de idiot eu e 60-100metri cand la raport e minim 300m desteptu creierului meu de Curca mele ? Joci tu pe rpg2 la waruri rdt stau eu avsipa . Testat eu

10 hours ago, Cadillac said:

Bate mai mult de 300m ( daca te referi la glont ) dar mai mult nu te ajuta ca nu poti vedea tinta...

Hai ca chiar m-ai ajutat

10 hours ago, CedryK YRN said:

@Vlad SMT Nu mai injura ma pe aici. Am spus ca "unele site-uri spun ca nu poate fi determinata". 60-100 e un dat vag. 

DISTANTA EXACTA 

34 minutes ago, Vlad SMT said:

Hai ca chiar m-ai ajutat . VREAU DISTANTA EXACTA IDIOTULE

DISTANTA EXACTA 

Pentru jignire ai primit report, sa inteleg ca ai probleme grave prietene, ti-am zis daca nu vezi in ce tragi cum poti tu sa masori asa ceva? totul depinde in MP ce pc si ce net ai ce setari ai la joc etc. nu exista o distanta oficiala pentru asa ceva, daca distanta e infinita te ajuta cu ceva? faci tu contract la 1000m? cu 8 ani ai tai normal ca atat te duce capul, invata sa vorbesti si mai ales sa gandesti, daca erai asa de destept gaseai singur 'distanta maxima'

1 hour ago, Cadillac said:

Pentru jignire ai primit report, sa inteleg ca ai probleme grave prietene, ti-am zis daca nu vezi in ce tragi cum poti tu sa masori asa ceva? totul depinde in MP ce pc si ce net ai ce setari ai la joc etc. nu exista o distanta oficiala pentru asa ceva, daca distanta e infinita te ajuta cu ceva? faci tu contract la 1000m? cu 8 ani ai tai normal ca atat te duce capul, invata sa vorbesti si mai ales sa gandesti, daca erai asa de destept gaseai singur 'distanta maxima'

Cadil, de ce ii explici unui ratat ? Nu vezi ca nu poate conversa normal ? Da-l in mortii lui de prost.

Lasand la o parte aceasta conversatie ofensatoare pe care o purtati, Rifle Sniper are o distana de aproximativ 350 de metri. Sper ca te-am ajutat, dar aceasta distanta poate varia in functie de modurile pe care le uitilizezi deoarece  pot vedea la acea distanta cu niste moduri. Have Fun. :)

10 hours ago, Vlad SMT said:

Cum  sunt asa de idiot eu e 60-100metri cand la raport e minim 300m desteptu creierului meu de Curca mele ? Joci tu pe rpg2 la waruri rdt stau eu avsipa . Testat eu

8 hours ago, Vlad SMT said:

Hai ca chiar m-ai ajutat

DISTANTA EXACTA 

Pentru limbajul tau de persoana cu IQ spre labil psihic primesti Interdicție la aceasta secțiune.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.