LoveDeath2010 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Nume: BoS | OvEr DeAtH Varsta:11 Ce problema ai?: Este vorba de renumitul virus TROJAN. O scurta descriere a situatiei: Deci acum cateva zile am vrut sa descarc de pe torrent un joc si cand era la jumatate mi-a aparut in colt dreapta jos o imagine de la antivirus si scria ca am trojan apoi am dat remove la ce se descarca am scanat calculatorul si spunea ca nu e nimic. Intrebarea este mai am trojanul in PC? pentru ca nu imi mai apare nimic despre el si PC-ul merge bine pe mess nu a facut nimic......... Screenshot: Nu am facut... Alte precizari: Nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ultra Dinamo Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Daca merge bine si nu are nimic , pentru ce naiba ai facut un topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveDeath2010 Posted September 21, 2010 Author Share Posted September 21, 2010 Doar am intrebat de unde stiu eu ca trojanul nu este acum in pc-ul meu??? (NU AM VOIE SA FAC TOPIC??? IN ACEASTA PAGINA SE DISCUTA DESPRE PROBLEME!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted September 22, 2010 Share Posted September 22, 2010 Se nasc mari genii, care detecteaza virusii mai bine decat un antivirus O.o Daca antivirusu` iti zice ca nu e nimic inseamna ca NU mai e asa ca stai linistit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts