Jump to content

Muncitor la cariera vs Hot de buzunare

TLF  Jastosky

Recommended Posts

Salutare. Am creeat un nou videoclip pe RPG1, in care am comparat cele doua joburi : Muncitor la cariera si Hot de buzunare !

Astept review-uri cat se poate de sincere ! Respect.

@TLF Jastosky Thumbnail-ul ăla face tot :)) 

Oricum, în opinia mea Quarry e mai bun. La skill 1-2 e mai greu, dar după faci bani ușor și fară a presta așa multă atenție. Pardon, așa era acum ceva timp, acum nimeni nu mai face job... Mai nou dacă faci misiuni vreo 5-6 zile la rând ai bani de Infernus...înainte jucai cu lunile și abia îți permiteai o mașină doar ca să ai cu ce merge...

1 minute ago, CedryK YRN said:

@TLF Jastosky Thumbnail-ul ăla face tot :)) 

Oricum, în opinia mea Quarry e mai bun. La skill 1-2 e mai greu, dar după faci bani ușor și fară a presta așa multă atenție. Pardon, așa era acum ceva timp, acum nimeni nu mai face job... Mai nou dacă faci misiuni vreo 5-6 zile la rând ai bani de Infernus...înainte jucai cu lunile și abia îți permiteai o mașină doar ca să ai cu ce merge...

Am zis sa fie ceva mai atragator, afara de skin-urile 3D clasice de samp :))

Da, sa stii ca asa e... Faci misiuni si niste questuri si pac, facem bani mai seriosi decat sa muncim ca nabii .... Dar mno, pacat ca nu s-au facut update-uri mai mari la joburi...Inainte vedeai la autobuze prin oras...Vedeai si postasi si de toate...Acum..cri cri ! Toti hotring, toti infernus toti nrg...si tot asa !

Felicitari

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.