eB Alin Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 (edited) via Imgflip Meme Generator @CBN G a B r i e L Nu vreau nici un + sau -. Am facut doar pentru el, la misto. Edited May 11, 2018 by TLG Alin 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM G a B r i e L Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 @TLG Alinhahaha =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Oros Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 O sa primeasca =)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andi Neon Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Robert R Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 @TLG Alin =]]]]]]]]]]]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 lasa-te Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alin Posted May 11, 2018 Author Share Posted May 11, 2018 @splashy Da, ar fi bine sa se lase. Nu are rost sa creada ca o sa ia. Mi-am dat seama cui ii era adresat. Daca mai postezi aiurea ai warn. pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 (edited) 21 minutes ago, TLG Alin said: @splashy Da, ar fi bine sa se lase. Nu are rost sa creada ca o sa ia. Mi-am dat seama cui ii era adresat. Daca mai postezi aiurea ai warn. pwp poti sa-mi dai warn, dar dupa ce ca esti mod b-gag mai si postezi meme-uri asa de lq? facute cu meme generator? cu template-uri vechi din 2010? Edited May 11, 2018 by splashy Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 37 minutes ago, TLG Alin said: Nu vreau nici un + sau -. Am facut doar pentru el, la misto. Nu ma prind daca ai facut acest "meme" doar pentru el de ce il postezi aici ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
woodstar Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 (edited) dupa ce ca e un meme de cacat mai e si facut doar pentru o anumita persoana/ un grup de persoane Edited May 11, 2018 by woodstar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smilee ToV Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 54 minutes ago, woodstar said: dupa ce ca e un meme de cacat mai e si facut doar pentru o anumita persoana/ un grup de persoane De acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
South IoNuTz Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Ce vrea sa insemne asta ? ai facut pentru el, da ? il dai in privat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tweedle Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Cine e Gabriel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrykk Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 3 hours ago, TLG Alin said: Mi-am dat seama cui ii era adresat. Daca mai postezi aiurea ai warn. pwp Mama ce comportament exemplar ai. 1 hour ago, loNuTz said: Ce vrea sa insemne asta ? ai facut pentru el, da ? il dai in privat. Exact. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baha RPG4 Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 =))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Example Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Just now, woodstar said: dupa ce ca e un meme de cacat mai e si facut doar pentru o anumita persoana/ un grup de persoane +1 E slab rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alin Posted May 11, 2018 Author Share Posted May 11, 2018 (edited) Amuzant. @CedryK YRN te rog ca pe viitor sa nu mai spui nimic despre comportamentul meu. Nu te cunosc si nici tu nu ma cunosti pe mine. Nu ai de unde sa stii ce fel de comportament am eu. O zi buna iti doresc. @woodstar, nu exista o regula care sa precizeze faptul ca nu am voie sa fac un astfel de ,,meme'' pentru o anumita persoana. Frumos limbaj, felicitari. @loNuTz, nu exista o regula care sa precizeze faptul ca nu am voie sa fac un astfel de ,,meme'' pentru o anumita persoana. @Tweedle, Gabriel este un Helper 2 de pe RPG2. Acesta asteapta sa primeasca un UP la functia de admin si noi mai glumim in legatura cu acest lucru. @North Example, lumea este obisnuita sa vada oameni care posteaza aici din dorinta de a face cate un +1. Pe mine nu ma intereseaza acest lucru. Nu conteaza ca nu ti-a placut, nu esti obligat sa iti placa si nici eu nu sunt obligat sa fac ceva ce sa va placa voua. Cand o sa ma apuc de vandut imagini amuzante o sa le fac pe placul tuturor. @CBN G a B r i e L Vezi ce patesc eu daca vreau sa fac o glumita? Imi pare foarte bine ca ti-ai schimbat acel avatar. Semana prea bine cu... Va doresc o zi cat mai buna tuturor. Edited May 11, 2018 by TLG Alin Link to comment Share on other sites More sharing options...
IngeruDrogat Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 Alte meme-uri se inchid pentru ca nu sunt calitative si asta este open.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 idem @IngeruDrogat. cat despre @TLG Alin, poti sa mai dezbati pe topicul asta cat vrei tu, cred ca o sa-ti ia o viata si jumatate pana cand o sa-ti dai seama ca nu ai simtul umorului. hai, fiule, sa-ti zic o poveste. sa zicem ca e un baiat, alexandru pe nume. el joaca samp pe b-zone si se gandeste ca ar fi o idee buna sa-si faca cont pe forumul serverului. alex, fiind level 10 pe b-zone, crede ca va intelege toate meme-urile de acolo, cel putin majoritatea, pentru ca el cunoaste jocul destul de bine si stie despre ce e vorba. cand 'colo, el ce vede? primul post hot este un meme facut DE o persoana, PENTRU o alta persoana, precizandu-i numele. alex nu intelege meme-ul. alex e trist. alex se duce inapoi pe samp sa-si faca raportul in NR. vezi cum e? doar un numar select de prersoane (cercul tau de prieteni de pe samp) vor intelege acest meme, si un numar si mai mic de persoane o sa-l gaseasca amuzant. hai sa-ti zic de ce nu e amuzant. #1 template-ul pe care l-ai folosit e pe internet de aproape 6 ani. SASE ANI. #2 e facut in imgflip. exista si meme-uri bune in imgflip, dar imgflip nu te lasa sa pui textul unde vrei, e un fel de memegenerator cu posibilitati foarte mici de 'customization'. nu da bine. #3 TEMPLATE-UL SE NUMESTE CONFESSION BEAR; ESTE UN CONFESSION BEAR. daca nu stii engleza (si nici putina romana), este un urs care pare chiar putin anxios, ca are ceva de confesat. nu cred ca are prea mare legatura cu gabriel de pe b-zone. cat despre tine si raspunsul tau de mai sus. comportamentul si caracterul tau e foarte usor de identificat, chiar dupa putine posturi pe forumul asta. nu trebuie sa stii o persoana o viata intreaga ca sa stii cum e. daca nu te intereseaza +1, adica practic amuzamentul oamenilor, de ce ai mai postat acest meme magnific aici, si nu in conversatia ta privata cu acest "gabriel"? chiar trebuie 100+ oameni sa vada meme-ul asta INTRE PRIETENI? crede-ma, nu, de aia si te critica oamenii astia. si chiar daca te critica, tie nu-ti pasa. tot o tii "leandra" ca meme-ul tau n-are nicio problema, ca nu vrei 'approval' de la ceilalti, ca nu-ti pasa de chestiile astea, ca nu e in reguli, bla bla bla. tl;dr: gandeste-te macar 10 secunde inainte sa faci un meme sau sa postezi un comentariu. p.s.: nu mai scrie in alb, nu da bine la ochi decat daca respectivul cititor are brightness-ul monitorului setat la sub 10%. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eB Alin Posted May 11, 2018 Author Share Posted May 11, 2018 @splashy, nu am spus ca am simtul umorului si nu am spus ca am un meme bun. Iti respect parerea, respect parerile tuturor celor de mai sus. Vreau doar sa intelegi ca nu este obligat nimeni sa faca meme-uri care sa fie destinate tuturor. Imi pare rau ca nu intelegeti acest lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Narcis. Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 =)))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fug de pd cu katalintalent Posted May 11, 2018 Share Posted May 11, 2018 oare o sa vad si eu un meme amuzant si calumea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 14 hours ago, IngeruDrogat said: Alte meme-uri se inchid pentru ca nu sunt calitative si asta este open.. Calm, nu putem inchide topicurile dupa cum vrem noi, e adevarat ca e destul de slab, dar mna, avem nevoie de astfel de meme-uri ca celelalte sa para mai bune, 14 hours ago, TLG Alin said: nu exista o regula care sa precizeze faptul ca nu am voie sa fac un astfel de ,,meme'' pentru o anumita persoana. Dar exista bunul-simt. 11 hours ago, Boc Primarul said: oare o sa vad si eu un meme amuzant si calumea? Uite-te la HOT si Pretty memes, sunt sigur ca o sa gasesti ceva bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotocell Posted May 12, 2018 Share Posted May 12, 2018 Destul de ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SisOcc0 Posted May 13, 2018 Share Posted May 13, 2018 Din păcate acest meme se potriveste tuturor helperilor Nu este ceva wow, dar merge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts