Jump to content

Xiaomi îți aduce aminte că mai există tablete cu Mi Pad 4


SQ NoTe
 Share

Recommended Posts

Xiaomi îți aduce aminte că mai există tablete cu Mi Pad 4

 

Prima tabletă Xiaomi Mi Pad a fost lansată în vara lui 2014. La momentul respectiv, nu fusese canibalizată complet respectiva piață de către smartphone-urile cu ecrane de mari dimensiuni. În contextul în care mulți dintre noi au ecran de 5,5 sau 6 inci la telefon, este din ce în ce mai dificil să justifici achiziția unei tablete de 7-8 inci.

 

Prima tabletă Xiaomi Mi Pad îți aduce aminte de un iPad Mini. Designul era aproape identic și nici abilitățile nu erau foarte diferite. Sistemul de operare Android era principalul factor de diferențiere. Între timp, au mai urmat alte două tablete, Mi Pad 2 și Mi Pad 3. Conform speculațiilor din ultimele zile, chinezii lucrează acum la Xiaomi Mi Pad 4, iar tableta ar trebui să ajungă în magazine în următoarele săptămâni.

 

Cel mai recent set de detalii referitoare la Xiaomi Mi Pad 4 provine de la @FunkyHuawei de pe forumul XDA-Developers. Aparent, respectivul utilizator al forumului a avut acces la un firmware pentru tableta nelansată și a reușit să extragă de acolo mai multe informații legate de configurația hardware a gadgetului.

 

Conform fișierului Build.prop, tableta ar urma să fie construită în jurul unui procesor Snapdragon 660. Informații legate de RAM sau de prezența suportului pentru un card microSD nu au fost incluse, dar ne putem aștepta la cel puțin 4GB RAM, având în vedere că aceeași cantitate a fost inclusă și în modelul din aprilie 2017.

 

Densitatea de pixeli va fi de 320 ppi, în timp ce rezoluția va rămâne neschimbată – 1536 x 2048 pixeli asociată unei diagonale de 7,9 inci.

 

Xiaomi Mi Pad 4 va avea un acumulator de 6000 mAh. Pentru captură va include pe spate un senzor OmniVision OV13855 de 13 megapixeli cu F/2.0 și filmare Full HD. Pentru selfie-uri, vei utiliza o cameră frontală de 5 megapixeli cu opționalul mod portret. Rămâne să vedem în cât timp va fi dezvăluită oficial noua tabletă.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.