Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy J8, prezentat oficial: telefon ieftin cu specificații decente


South Example
 Share

Recommended Posts

samsung-galaxy-j8-1170x658.jpg

 

Samsung a dezvăluit o serie de smartphone-uri noi în India din gama Galaxy J. Pe lângă lângă Galaxy J4 și Galaxy J6, care au fost subiectul multor speculații, sud coreenii au anunțat noul Galaxy J8.

 

În trecut, seria de smartphone-uri Galaxy J de la Samsung a fost clasificată ca fiind entry-level. Aceasta incorpora doar telefoane foarte ieftine, fără prea multe pretenții. Între timp, situația s-a mai remediat, iar scăderea prețurilor la camere și panouri a dus la realizarea unor telefoane precum recent anunțatul Samsung Galaxy J8.

 

Înainte să trecem în revistă specificațiile, este interesant de reținut că noul aparat se încadrează în doar 240 de euro. În contextul în care specificațiile sale sunt similare cu cele ale Galaxy A6+ care costă 324 de euro, ai fi tentat să crezi că sud coreenii își canibalizează singuri piața. În realitate, nu este chiar așa. Au fost făcute niște compromisuri pe partea de design și construcție pentru reducerea prețului la Samsung Galaxy J8.

 

Noul aparat se ascunde într-o carcasă de plastic, în timp ce partea din față este acoperită într-un procent semnificativ de un ecran Super AMOLED. Panoul folosit are o diagonală de 6 inci și o rezoluție de tip 720p+. Pentru că vorbim de un raport de aspect de 18:9, asta se traduce în 1440 x 720 pixeli.

 

Partea de procesare este asigurată de un Snapdragon 450 pe 14 nanometri. Cantitatea de memorie RAM este de 4GB iar memoria internă este egală cu 64GB. Acumulatorul are 3500 miliamperi.

 

În mod surprinzător, telefonul vine la pachet cu două camere principale. Unul dintre senzori are 16 megapixeli cu diafragmă f/1.7. Cel de-al doilea se rezumă la 5 megapixeli cu f/1.9. Selfie-urile tale ar trebui să fie încărcate de detalii datorită senzorului de 16 megapixeli cu bliț. Noul smartphone se va livra cu Android 8.0 și ar trebui să ajungă în magazine în prima parte a lunii iulie. În final, dacă nu ții neapărat la carcasa de aluminiu de la Samsung Galaxy A6, noul J8 are mari șanse să-ți satisfacă toate nevoie de comunicare.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.