Jump to content

Adopția unei pisici – ce trebuie să știi


AleCs STN
 Share

Recommended Posts

1. Cât timp îi vei acorda?

Pisicile pot intra în depresie la fel ca oamenii dacă stau prea mult singure. Așa că, dacă ești plecat mai mult de 10 ore pe zi, mai bine adopți două pisici pentru a se juca împreună.

ibd_01_categorym

 

2. Ce alte animale ai?

Cu o altă pisică sau cu un alt cățel se poate obișnui, însă dacă ai un hamster, o pasăre, pești sau o reptilă, mai bine evită să adopți o felină.

answers_cod_liver_01_categorym

 

3. Ai copii?

Dacă ai copii, verifică gradul de blândețe al pisicii înainte să o adopți.

16cat-and-baby

 

4. Ai pregătit necesarul pisicii?

Litiera, bolurile cu mâncare și apă, patul și jucăriile sunt noile obiecte obligatorii pentru casa ta dacă vrei să adopți o pisică.

answers_dry_dental_01_front

 

5. Ai suficient spațiu?

Pisicile au nevoie să alerge și trebuie să știi că de cele mai multe ori le apucă noaptea.

answers_vitaminb_01_front

 

6.  Ce faci când pleci în vacanță?

Dacă pleci mai mult de două zile, trebuie să te asiguri că pisica ta are parte de îngrijire. Poți apela la pet sitteri care se pot ocupa de cazarea pisicii sau să vină ei la ea acasă, un fel de room service la pet hotel.

pet sitter ce hraneste animale

7.  Cum poți adopta?

Există ONG-uri, site-uri și pagini de facebook care se ocupă cu îngrijirea pisicilor fără casă. Cu o simplă căutare în google adopții pisici poți găsi mai multe detalii despre adopție.

adoptia unei pisici

 

Există foarte multe opțiuni de adopție pentru pisici, dar și pentru alte animalele fară stăpân. Recomandarea noastră, dacă îți dorești un animal de companie, e să verifici intâi  opțiunile de adopție pentru că sunt șanse mari să poți găsi un animal fară stăpân, dar de rasă, așa cum ți-l dorești, în plus alegerea o poți face după ce interacționezi cu el ochi în ochi, sau fiecare suflet îl alege pe celălalt.

 

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.