IULIAN69 Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Nick-ul tau: Iulian69Server: RPG4 Descrierea bugului: Nu îmi pot ține soțul în frâu, adică nu mă pot lua cu el din cauza unui bug.Screenshot(s): Din postura mea: Din postura celui care trebuia sa-mi fie soț dar a fugit de la nuntă când a aflat de bug: https://imgur.com/a/rcNfoVQ @TLG Skynet trebuia să fie soțul, apropo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarmaluta Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Ai avut si nunta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Trebuie să scrieți amândoi cuvântul de acceptare, exact cum e scris în mesajul care apare din script. Dacă scrieți orice altceva, scrieți cu litere diferite, lăsați spații în plus, nu o să meargă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IULIAN69 Posted June 29, 2018 Author Share Posted June 29, 2018 7 hours ago, Kelton said: Trebuie să scrieți amândoi cuvântul de acceptare, exact cum e scris în mesajul care apare din script. Dacă scrieți orice altceva, scrieți cu litere diferite, lăsați spații în plus, nu o să meargă. Eu știu că atunci când te cere cineva prin [/propose ID] și tu scrii [/accept marriage ID], apoi îți spune să scrii Yes și o faci îți spunea că ai acceptat cererea de căsătorie. Aseară nu a mai apărut, și soțul meu, @TLG Skynet vă poate confirma cum el scria Yes dar nu îi mergea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Skynet Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Confirm ca nu mergea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IULIAN69 Posted June 29, 2018 Author Share Posted June 29, 2018 Confirm confirmarea lui @TLG Skynet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IULIAN69 Posted July 4, 2018 Author Share Posted July 4, 2018 @Kelton aș vrea să primeasc Topic Closed. Vreau să precizez faptul că Skynet avea un mod Corector și îi punea automat punct la final. Acum a mers după ce a scos mod-ul. Ne scuzăm neatenția! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kelton Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 O să modificăm puțin procedura de căsătorie oricum, ca să fie frumos cu comandă de accept sau cu dialog, ca să nu mai existe astfel de probleme. Va fi închis topicul după ce facem această modificare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B0B0 INTERZIS Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 Destinu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonut69 Posted July 8, 2018 Share Posted July 8, 2018 Casa de piatra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FnZ Posted July 15, 2018 Share Posted July 15, 2018 Salut, Problemele semnalate în acest topic nu sunt buguri care să țină de server/script; nu sunt lucruri pe care să le considerăm buguri; nu am putut reproduce/găsi cauza acestui bug ca să-l putem repara. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.