Jump to content

The Boomsday Project – Hearthstone se pregăteşte de un nou expansion


 Share

Recommended Posts

The Boomsday Project – Hearthstone se pregăteşte de un nou expansion

 

Blizzard Entertainment a dezvăluit The Boomsday Project, un nou expansion pack pentru îndrăgitul joc de cărţi Hearthstone: Heroes of Warcraft. Astfel, începând cu 7 august 2018, experimentele iresponsabile ale ticălosului Dr. Boom se vor dezlănţui asupra jucătorilor de Hearthstone sub forma a nu mai puţin de 135 de cărţi noi plus câteva mecanici de gameplay “răutăcioase”.

Dr. Boom a construit un complex de laboratoare ascunse în Netherstorm, unde, împreună cu o echipă de cercetători renegaţi, au pornit la lucru pentru o serie de experimente ştiinţifice neortodoxe. Jucătorii se vor minuna de cele nouă vrăji legendare si vor fi încântaţi de proiecte, magii cu efecte benefice asupra ambilor jucători. Şi nu în ultimul rând, vor tremura în faţa puterilor extraordinare ale cărţilor Omega, care aduc recompense incredibile în anumite condiţii.

 

Dr. Boom are o afinitate pentru roboţi şi bombe, folosindu-se de The Boomsday Project pentru cea mai nouă mecanică de joc: atracţia magnetică. Magnetic este un cuvânt cheie nou care dă posibilitatea jucătorilor să combine minioni Mech pentru a obţine roboţi ce includ atacul, viaţa şi abilităţile minionilor care intră în componenţa lor.

Cu atât de multe experimente în desfăşurare, Dr. Boom şi echipa sa vă vor provoca să rezolvaţi puzzle-uri în The Puzzle Lab, noua experienţă single player Hearthstone inclusă în The Boomsday Project. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în săptămânile următoare.

 

Pachetele de cărţi pentru The Boomsday Project vor putea fi obţinute în modul Arena sau vor pot fi achiziţionate cu moneda din joc sau în schimbul banilor reali la aceleaşi preţuri ca în cazurile celorlalte pachete de cărţi. Începând de azi şi până la lansarea din 7 august 2018 pentru Windows PC, Mac, tablete şi telefoane mobile cu Windows, iOS şi Android, candidaţii interesaţi de experimente pot obţine bundle-uri cu 50 pachete ce includ un spate de carte Mecha-Jaraxxus şi o carte legendară sau 80 de pachete ce includ şi eroul warlock Mecha-Jaraxxus. Aceste bundle-uri sunt disponibile pentru toate platformele la preţuri de 49,99€, respectiv 79,99€ şi pot fi achiziţionate o singură dată pe cont.

 

The Boomsday Project

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Heloo12017 said:

Mistoooo

1.1. Posturile care conţin doar un cuvânt sau au mai mult de 3 emoticon-uri vor fi sancţionate cu avertisment verbal la prima abatere şi 1 punct de warn la cea de-a doua abatere. Sancţiunea poate urca în funcţie de numărul de abateri şi/sau de gravitatea faptei.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.