Depresie Posted July 12, 2018 Share Posted July 12, 2018 Salut , am intampinat acest bug , incercam sa acord licentele unui jucator de nivel 54, eu avand rank 3.Imi da eroare pe motivul ca nu pot avea o lectia cu acesta deoarece are nivel prea mare. https://imgur.com/a/s5BYZZE dovezi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic Posted July 13, 2018 Share Posted July 13, 2018 Cand mai deschizi un topic de genu respect modelul, nu e degeaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FnZ Posted July 14, 2018 Share Posted July 14, 2018 Salut, Dacă un jucător căruia vrei să îi acorzi licențele deține un nivel mai mare sau egal cu 50, trebuie să folosești direct comanda [/givelicense (id) (tipul)], comanda [/startlesson (id) (tipul licenței)] se folosește numai pentru jucătorii cu nivel sub 50, pentru că aceștia sunt nevoiți să susțină testele pentru acordarea licențelor, aceștia având acces pe urmă la vehiculele facțiunii (să le conducă). Așadar, nu este un bug ce ține de script. O zi bună! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.