Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Spider-Man a fost finalizat şi va fi lansat la timp


 Share

Recommended Posts

Spider-Man a fost finalizat şi va fi lansat la timp

 

Prin intermediul contului oficial de Twitter al companiei, studioul Insomniac Games ne-a adus o veste bună: procesul de dezvoltare a jocului Spider-Man pentru PlayStation 4 a fost finalizat cu succes (jocul a atins stadiul Gold), acesta urmând să fie trimis către fabrici pentru a fi multiplicat.

 

Acest anunţ vine cu mai bine de o lună înainte de lansarea oficială a jocului (programată pentru prima săptămână a lunii septembrie), semn că Insomniac Games nu a întâmpinat probleme în finalizarea producţiei, Spider-Man fiind finisat şi gata de lansare. Lucru pe care îl putem confirma parţial şi noi, Go4games fiind singura publicaţie din România invitată pentru a încerca o versiune preliminară a jocului Spider-Man. Vom reveni cu detalii în acest sens foarte, foarte curând.

 

Spider-Man este produs de studioul Insomniac Games (seriile Ratchet & Clank şi Resistance), în colaborare cu Marvel Entertainment şi Sony Interactive Entertainment. Noua aventură a lui Peter Parker promite să fie memorabilă: vom avea parte de o poveste originală, în care îşi vor face apariţia totuşi personaje cunoscute ale francizei, acţiunea urmând să se desfăşoare într-un mediu de joc open world extrem de dinamic.

 

Spider-Man va fi lansat pe 7 septembrie 2018, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

DjJ5wLGUcAAOD_V.jpg

go4it.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.